...

CAVALLUNA met ‘CELEBRATION!’ in het Sportpaleis

CAVALLUNA komt naar Antwerpen

CAVALLUNA staat met ‘CELEBRATION!’ eind maart  in het Sportpaleis. Veel belangstelling voor nieuwe show paardenspektakel. Op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 kunnen paardenliefhebbers opnieuw hun hart ophalen in het paardenspektakel CAVALLUNA, dat met een gloednieuwe “Celebration!”-tour opnieuw stopt in het Sportpaleis in Antwerpen. Na een corona-pauze zijn Europa’s beroemdste paardenshows weer in actie en nemen het familiepubliek mee op een heel nieuw avontuur met een indrukwekkend optreden. Het nieuwe “Celebration!”-verhaal is geschreven door Emmy-winnende creative director Klaus Hillerbrecht. Hij laat de eeuwenoude verbindingen zien tussen mens en dier en tussen leven en natuur.

Cavalluna Celebration 2022 (1)

Legendarische taferelen, meeslepende muziek

Legendarische taferelen, meeslepende muziek, prachtige kostuums, uitgebalanceerde licht- en geluidsvoorstellingen en natuurlijk speciale trucs van de mooiste paarden en getalenteerde ruiters vervoeren het publiek op een boeiend en tijdloos avontuur. “Cavaluna! Dit was twee jaar geleden de laatste show in het Sportpaleis voordat de coronamaatregelen van kracht werden. De cirkel is rond, want eind maart zijn ze als eerste te zien op dezelfde locatie als hun nieuwe show Celebration show. De vraag naar tickets is erg hoog. Dat missen mensen duidelijk”, zegt Chris Bergs, medeorganisator PSE Belgium.

Cavalluna Celebration 2022 (1)

Altijd op een hoog niveau

CAVALLUNA’s “CELEBRATION!” vindt plaats in Antwerpse Lotto Arena op zaterdag 26 maart 2022 om 14u en zondag 27 maart 2022 om 11u en 16u. Tickets en informatie, www.telecketservice.com. De ruiterprestaties van CAVALLUNA worden altijd op een hoog niveau gebracht. De arena is gevuld met de beste paarden en ruiters. Rassen zoals prachtige Friese paarden, miniatuur Shetland pony’s en Arabische paarden zullen schitteren als ze op het veld staan ​​en zich laten zien aan een enthousiast publiek. Niet alleen voor, maar ook achter de schermen wordt goed voor de hoofdrolspelers gezorgd. Door verschillen in nationaliteit en paardenrassen blijft CAVALLUNA de grootste paardenshow van Europa. Onze eigen Sylvie Willms is een wonderbaarlijk talent voor vrije dressuur en inspireert het publiek met een kudde loslopende paarden als “Dervish Dancers”.

Cavalluna Celebration 2022 (1)

Twaalf paarden volgden blindelings de bevelen

Haar twaalf paarden volgden blindelings de bevelen van de Belgische op en ze raakte ze met geen enkele vinger aan. Ook Frankrijk is goed vertegenwoordigd. De stuntrijders van Hasta Luego Academy verbazen zowel vrienden als vijanden met hun snelle bewegingen en geweldige stunts. Maar Laury Tisseur liet zich ook van zijn beste kant zien via zijn Hongaarse Post. Hij stond op twee paarden en bestuurde de andere twee met grote moed en vaardigheid. CAVALLUNA is van Duitse afkomst, dus het is logisch dat Duitse topkunstenaars ook in de show zouden zijn: Dajana Pfeifer, de “Amazone in van het water”, en haar beste trouwe viervoeter “Lenny” tonen de harmonieuze band tussen man en paard. Wat dieren kunnen brengen en hoe volledige overgave en vertrouwen eruit zien.

Cavalluna Celebration 2022

Het team rond Luis Valença

Ook het Portugese genie komt graag naar het Sportpaleis. Het team rond Luis Valença tilt dressuur naar het hoogste niveau. Deze paarden, opgeleid door meesters van de high school Luis Valença, bieden de meest veeleisende perfecte lessen en zijn daarom een ​​garantie voor de droomscène van het barokke rijden. Filipe Fernandes trainde op het erf van de oude meester van de High school Luis Valença, en zijn team betoverde het publiek met moeilijke klassieke dressuurlessen en prachtige quads. De getalenteerde Sebastián Fernández en zijn team blonk uit in de imposante rijstijl van de Doma Vaquera. De berijder gebruikt een lange houten paal, de zogenaamde “Garrocha”, om obstakels met grote vaardigheid te doorkruisen of met hoge snelheid om zijn eigen as te draaien, spektakel verzekerd!

Foto’s: House Of Entertainment.

Cavalluna Celebration 2022 Affiche

‘The Best Off’-productie

CAVALLUNA maakt van de pauze gebruik voor de creatie van een unieke, ‘The Best Off’-productie. Tijdens de nieuwe ‘CELEBRATION!’-show krijgt het publiek het allerbeste van het beste te zien. Een hoogstaand paardenspektakel, met de bekende succes-ingrediënten: acrobatische acts, het unieke samenspel tussen ruiter en paard, maar ook tussen de paarden onderling. In alle kunstvormen en opvoeringen staan de paarden centraal. Lucas Van den Eynde verzorgt de vertelstem.

CELEBRATION!’, de nieuwe show van CAVALLUNA, staat op zaterdag 26 maart 2022 om 14u00 en op zondag 27 maart 2022 om 11u00 en 16u00 in het Antwerpse Sportpaleis. Voor snelle beslissers zijn er nog tickets.

Info en reserveringen: www.teleticketservice.com