...

‘One Night Only’ krijgt vervolg

One Night only een waanzinnig rock-‘n-roll musicalfeest

One Night only een waanzinnig rock-‘n-roll musicalfeest krijgt vervolg
op 5 augustus 2023 in Middelkerke. ‘One Night Only’, het vijfde verjaardagsfeestje van productiehuis Deep Bridge, moest en zou het zotste musicalfeest worden dat ooit in Vlaanderen neerstreek. Ingrediënten daarvoor: de strafste musicalstemmen van ons land, een ijzersterk live orkest, een steengoed ensemble en dat alles verweven in een wervelende show met de bekendste musicalhits aller tijden. Het moet gezegd worden dat meer dan woord werd gehouden.One More Night 2023

Er zal “More”van dit komen

Geloof het of niet maar het dak van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke knalde er afgelopen zaterdag 30 juli meerdere keren helemaal af. Het publiek danste, zong, juichte, stond rechtop op de stoel en riep toen “MEER”! !
De kreten die de afgelopen dagen weerklonken als smeekbeden,  zijn bij Deep Bridge niet in dovemansoren gevallen, want er zal “More”van dit komen. De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke is klaar om de voorbereidingen te starten voor weer een groot feest op zaterdag 5 augustus 2023. Het recept is meer van hetzelfde, maar dan anders en nog straffer!

Tickets en info via www.deepbridge.be

Affiche One More Night 2023