...

‘Johan Veugelers lanceert eigen Koffie’

Johan Veugelers, zanger-accordeonist

Johan Veugelers, zanger-accordeonist lanceert zijn eigen Koffie’. Zanger-accordeonist Johan Veugelers creëerde eerder deze maand samen met René Karst en componist-producer Manfred Jongenelis een heerlijke oorwurm ‘Koffie Koffie Hier’. 35 jaar na VOF De Kunst’s “Eén Kopje Koffie” brengt Veugelers een nieuw koffienummer dat zeer gewaardeerd wordt door het publiek. Als verlengstuk brengt hij nu zijn eigen ‘Johan Veugelers Koffie’ op de markt bij Philippe Wilmotte, koffiebrander bij Koffies Wilmotte in Aalst. Johan’s Black Gold heeft een evenwichtige zuurgraad, een aangename en toegankelijke branding en een zoete, zachte afdronk. Vanaf deze week kun je geraspte (of ongemalen) ‘Johan Veugelers Koffie’ bestellen via zijn website www.johanveugelers.com, de waaierstand en Ninove’s Candy & Giftstore.

Johan Veugelers met Koffie

Het nieuwe koffielied

Op sociale media zijn veel berichten verschenen over het nieuwe koffielied van de popzanger en accordeonist. “Toen ik vroeg naar een onderwerp waar ik een nummer over zou kunnen schrijven, reageerden mijn trouwe fans en volgers enthousiast. Het onderwerp ‘Eten en Drinken’ liep ver vooruit. Met de nummers ‘Liever Te Dik In De Kist’ en ‘Atje voor de Sfeer’ “Singer-songwriter René Karst en Manfred Jongenelis, die ook het nummer produceerden, schreven “Koffie Koffie Hier”. Na de studio-opname waren we allemaal erg enthousiast, we vroegen ons alleen af ​​of het een goed idee zou zijn met de zomermaanden in het vooruitzicht om een liedje over koffie, toevallig ook mijn lievelingsdrank, uit te brengen. Wederom waren de reacties op sociale media erg pittig en positief, waardoor we toch konden doorzetten.

Zomereditie van het Schlager Festival

Ik moet zeggen dat mijn koffieliedje het erg goed doet tijdens het optreden. Overal waar ik hem gebruik, zingen en dansen mensen meteen op “Koffie Koffie Hier” en ze vertellen me dat het een oorwurm is. De video’s die we in enkele leuke cafés in Amsterdam hebben opgenomen, gaan momenteel als een speer. Deze zomer hebben we een erg vol programma, met onder meer een passage op de zomereditie van het Schlager Festival in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke van 15 tot 16 juli 2022”, aldus Johan Veugelers enthousiast. Een perfecte match voor Johan Veugeler’s single “Koffie Koffie Hier” is zijn gepersonaliseerde koffie, die de artiest op de markt brengt met Philippe Wilmotte van Aalst en koffiebranderij Wilmotte. Het familiebedrijf bestaat 57 jaar en is inmiddels aan de derde generatie toe. “We hebben Philip benaderd via House Of Entertainment.

Johan Veugelers Koffie

Onze eigen “Johan Veugelers Koffie”

Hij is een geweldige kerel en het klikte meteen. Het is ongelooflijk hoe gedreven en gepassioneerd hij is in het vak van koffiebrander. Een ganse dag zaten we tussen de koffiebonen en hebben we samen met de sympathieke koffiebrander een blend uitgezocht. De bonen komen uit Brazilië en de “Johan Veugelers Koffie” is heel toegankelijk, dankzij de juiste hoeveelheid roostersmaak. Het heeft een zoete, gladde afdronk, net zoals ik van mijn koffie houd. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn dag zou beginnen zonder een verse kop koffie (lacht). Zoals veel mensen ben ik een koffiedrinker en hou van elke verse kop die ik inschenk. Ik ben natuurlijk heel blij en trots dat we de release van mijn nieuwe koffienummer nu kunnen ondersteunen met onze eigen Koffie. Het is verbazingwekkend hoe alle puzzelstukjes in elkaar passen”, aldus de vrolijke zanger en accordeonist.

Johan Veugelers z’n nieuwe single ‘Koffie Koffie Hier’ is nu digitaal beschikbaar.

De gemalen of ongemalen ‘Johan Veugelers Koffie’ kan je vanaf deze week bestellen op www.johanveugelers.com, op zijn fanstand, of bij de Gift & Candy Shop in Ninove. Eén pakje Koffie’ (250 gram) kost 9,95 euro.