...

Patrick Hamilton viert op 18 maart zijn 60ste verjaardag

Patrick Hamilton viert 60e verjaardag

Patrick Hamilton viert op 18 maart zijn 60ste verjaardag met een uniek concert in Concertgebouw Brugge. ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’ verwelkomt meer dan 18 gastartiesten, waaronder Tom Van Landuyt, Evi Hanssen, Petra, Ingeborg, Nel Swerts en Willy Sommers. Op zaterdag 18 maart 2023 kan je de Brugse Concertzaal bezoeken voor “An Evening with Patrick Hamilton and Friends”, een muzikaal verjaardagsfeest in West-Vlaanderen, met de internationaal befaamde en succesvolle producer Patrick Hamilton die twee dagen eerder zijn 60ste verjaardag viert. Als vaste producer, arrangeur, componist, songwriter en muzikant treedt de multi-getalenteerde Patrick Hamilton al vele jaren op zowel nationaal als internationaal. Denk eens aan het succes van Katherine Jenkins, de Welshe superster die is uitgeroepen tot de “bestverkopende klassieke artiest van de afgelopen 25 jaar”.

Patrick Hamilton

Het succes van Katherine Jenkins

Onder Patrick’s leiding stond ze met vier opeenvolgende albums bovenaan de Britse hitlijsten. Patrick scoorde met zijn nummers en producties ook hits en nominaties in Japan, Noorwegen, Canada, de Verenigde Staten en in eigen land, waar hij de voorbije jaren samenwerkte met heel wat artiesten. Rond de toetsenisten zijn topmuzikanten en vrienden Vincent Pierins (Bass/Clouseau), Wouter Van Tornhout (Drums/Mika), Tom Lodewyckx (Gitaar/Clouseau), Diederik de Saedeleer (2e toetsen/Metejoor), Wietse Meys (Sax / Liefde voor Music), Jo Hermans (Trompet/The Great Belgian Songbook), Serge Plume (Trompet/Clouseau), Carlo Mertens (Trombone/Vive la Fête), The Jody Singers en een 8-strijkers orkest onder leiding van Anna Buevich, in ‘met “An Evening with Patrick Hamilton and Friends” met wie hij de afgelopen jaren samenwerkte.

Katherine Jenkins

Een unieke, feestelijke avond

Ingeborg, Raf Van Brussel, Udo, Willy Sommers, Tom Van Landuyt, Nel Swerts, Yannick Bovy, Garry Hagger, Steffi Vertriest en Ella Luna, Fernando Varela, Marisa en Mark Masri van Paradisio zullen aanwezig zijn. Katherine Jenkins biedt een videoverrassing aan. Jutta Borms zingt, terwijl haar ‘Nog 9 minuten’-podcast-collega’s Hilde De Baerdemaker en Evi Hanssen de presentatie van deze unieke, feestelijke avond verzorgen. Aanstaande vrijdag 24 juni 2022 start om 09u00 de ticketverkoop voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, dat op zaterdag 18 maart 2023 in Concertgebouw Brugge plaatsvindt. Tickets en info: www.concertevents.be. De Belgische internationale succesvolle producer Patrick Hamilton uit het West-Vlaamse Loppem viert volgend jaar zijn 60ste verjaardag in stijl. Patrick, geboren in Brugge.

Patrick Hamilton Concertgebouw Brugge

producer, componist, songwriter, arrangeur en muzikant

Hij studeerde klassieke muziek aan het conservatorium en behaalde later een masterdiploma aan het conservatorium van Gent. Als producer, componist, songwriter, arrangeur en muzikant is hij al vele jaren betrokken bij de muziekindustrie op het hoogste niveau. Vanaf de jaren 90 stond hij als muzikant op het podium met vele topartiesten, als producer en componist deed hij ook mee aan Willy Sommers (“Laat de zon schijnen in je hart”), Kabouter Plop (“De Regendans, De ganzenpas”), Yannick Bovy en anderen. Op zaterdag 18 maart 2023 verwelkomt Patrick meer dan 18 bekende gasten in het Concertgebouw in Brugge tijdens “An Evening with Patrick Hamilton and Friends”, een unieke avond waar de meester zelf naar uitkijkt: : “Ik vertel al lang aan mijn muziekvrienden dat ik iets speciaals ga doen voor mijn zestigste verjaardag

Steffi Vertriest

Omringd door muziekvrienden en publiek

Omringd door muziekvrienden en publiek die mij en mijn werk door de jaren heen alles hebben gegeven en gesteund, terugkijkend over de jaren heen, is iets waar ik heel erg naar uitkijk. Zoals iedereen die mij kent weet, speel ik met het idee van een trendy concertavond waar muziek en artiesten centraal staan. Helaas kan ik niet iedereen vragen waarmee ik de voorbije jaren samenwerkte, maar toen ik de gastartiesten voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’ opbelde, ben ik geschrokken hoeveel goesting iedereen heeft om erbij te zijn en mee te werken aan mijn éénmalig verjaardagsconcert. Samen met hen geef ik het publiek een unieke avond met absolute topmusici, aangevuld met blazers, 8 strijkers en begeleid door gastmuzikanten. De muziekliefhebbers in de zaal gaan zich gegarandeerd amuseren, want het wordt écht bijzonder.”

aankondiging Patrick Hamelton & Friends

‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’ vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 in Concertgebouw Brugge, waar Patrick Hamilton (keyboard), samen met topmuzikanten Vincent Pierins (Bas/Clouseau), Wouter Van Tornhout (Drums/Mika), Tom Lodewyckx (Gitaar/Clouseau), Diederik de Saedeleer (2dekeys/Metejoor), Wietse Meys (Sax/Liefde voor Muziek), Jo Hermans (Trompet/The Great Belgian Songbook), Serge Plume (Trompet/Clouseau), Carlo Mertens (Trombone/Vive la Fête), The Jody Singers en 8 strijkers onder leiding van Anna Buevich, de volgende 18 artiesten waarmee hij samenwerkte begeleidt: Ingeborg, Raf Van Brussel, Jutta Borms, Udo, Willy Sommers, Tom Van Landuyt, Nel Swerts, Yannick Bovy, Garry Hagger, Steffi Vertriest, Ella Luna, Fernando Varela, Marisa van Paradisio en Mark Masri zijn van de partij. Katherine Jenkins zorgt voor een videosurprise. Evi Hanssens en Hilde De Baerdemaeker verzorgen de presentatie. De ticketverkoop start op vrijdag 24 juni 2022 om 09u00 via www.concertevents.be.