...

Dolly Dots, afscheidsconcert in de Antwerpse Stadsschouwburg

Dolly Dots, geven éénmalig afscheidsconcert

Dolly Dots, geven éénmalig afscheidsconcert in de Antwerpse Stadsschouwburg. Voor het eerst in 15 jaar geven ze weer een concert in Vlaanderen! Na 15 jaar treedt de iconische damesformatie Dolly Dots weer op in ons land. Op zaterdag 8 oktober 2022 ben je welkom bij het concert van de 5-koppige Nederlandse hitgroep. Angéla Kramers, Esther Oosterbeek, Patty Zomer, Anita Heilker en Angela Groothuizen, die in Nederland maar ook in Vlaanderen succesvol waren met ” The Boys”, “Hela-Di-Ladi-Do”, “Radio”, “S.T.O.P.” en de ultieme Dolly Dots-klassieker “Love Me A Little More”.

Begeleid door een live band

Begeleid door een live band onder leiding van Sven Figee zingen de originele Dolly Dots zonder de inmiddels tragisch overleden Ria Brieffies niet alleen hun hits, maar vertellen de dames de verhalen achter hun enorme succes. Hoe was het om een ​​Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze om met de plotselinge roem? De show van 8 oktober 2022 maakt deel uit van hun succesvolle “Sisters on Tour” -tournee. Het is tevens het eerste en laatste concert voor Vlaanderen, want deze succesvolle reünietournee van de Dolly Dots eindigt op 14 december 2022.

Perfect puur, levendig en met  heerlijk knipoogjes

Wil je het sympathieke vijftal nog eens aan het werk zien, bestel dan snel je tickets via www.teleticketservice.com. Voor de laatste keer in Vlaanderen kun je naar de Dolly Dots gaan kijken, een populaire meidenformatie die tussen 1979 en 1987 een reeks top 10 hits scoorde in Nederland en Vlaanderen. Op hun “Sister Tour”-tournee laten Angéla Kramers, Esther Oosterbeek, Patty Zomer, Anita Heilker en Angela Groothuizen zich van hun beste kant zien. Samen met een live band onder leiding van Sven Figee worden alle hits van Dolly Dots nog éénmaal de revue. Perfect puur, levendig en met  heerlijk knipoogjes, kan je nog één keer meegenieten van ‘Boys’, het nummer waarmee ze in 1979 doorbraken.

Dolly Dots

Ongegeneerd luidkeels met de meiden meezingen

En met ‘Radio’, ‘S.T.O.P.’ uit 1983, het heerlijke ‘Hela-Di-Ladi-Lo’ en de ultieme Dolly Dots-hit ‘Love Me Just A Little Bit More’, uit 1983 kan je nog eens ongegeneerd luidkeels met de meiden meezingen. “Het leek ons ​​echt geweldig om nog één in Vlaanderen te kunnen optreden. We Hadden nooit verwacht dat we met de aankondiging van deze reünietour zoveel mensen blij zouden maken. In Nederland zaten we al vol. Dit wordt ons eerste en laatste concert want half december zijn we klaar. We vinden Antwerpen een geweldige stad, we gaan er graag heen voor een bijzondere avond.

Kort gerokt of in shorts

Reken maar!”,  zegt het Dolly Dot vijftal enthousiast in koor. Kort gerokt of in shorts, samen met het typische kapsel en de oogschaduw, zijn de kenmerken van Dolly Dots. Een vrouwelijke topformatie die het publiek jarenlang vermaakte met een mix van disco en pop. Naast de hits vertellen de meiden de verhalen achter hun enorme succes en hoe ze zoveel aandacht en prestige verwierven. “Waar we ook gaan, het is altijd een te gek circus. Gelukkig hadden we elkaar en maakten we er samen altijd wat van”, lieten ze zich al ontvallen.

Dit concert is een organisatie van Senf.

Tickets voor het éénmalige, laatsteSisters on tour’-concert van de Dolly Dots in Vlaanderen, dat plaatsvindt op zaterdag 8 oktober 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen, kan je nu tickets bestellen via www.teleticketservice.com. Tickets vanaf €39,50 (inclusief reservatie). Aan de kassa betaal je 2 euro extra per ticket.