...

Rampage Open Air op koers

Rampage Open Air zit op koers

Rampage Open Air op koers voor recordeditie in Kristalpark Lommel en kondigt extra stage aan met all-female line-up! Rampage Open Air presenteert op 1, 2 en 3 juli 2022 Europa’s grootste dubstep ooit in Kristalpark Lommel met meer dan 250 topprestaties in het genre! Aankondigingen van Belgische en internationale sterren zoals Nero, Andy C, Camo & Krooked, Koven, Modestep, Luude, Macky Gee, Murdock, enz. (line-up), evenals een geweldige totaalervaring met skatehellingen, speeltuinattracties, voor en afterparty’s, stilte disco, 2 zwembaden en een bioscoop met groot scherm ter plaatse wordt het enthousiasme voor feestbeesten duidelijk aangewakkerd. Met meer dan 25.000 verkochte tickets is de organisatie volop (zelfs iets voor) op weg naar een record brekende release.

Rampage 2021 (1)

Rampage-oprichter Hans Machiels

Rampage-oprichter Hans Machiels zegt: “In deze uitdagende tijden is het in veel opzichten een prestatie voor de evenementenindustrie, maar het is het resultaat van jarenlang bouwen en investeren. Hij biedt ook meteen een aantal leuke toevoegingen en nieuwigheden. Waaronder op de drie festivaldagen een extra (voornamelijk) techno-stage met een all-female line-up, bekendmaakt voor deze tweede editie van Rampage Open Air. “We zijn verheugd dat we de mijlpaal van 25.000 verkochte tickets hebben gepasseerd en nu ongeveer 10% hoger zijn dan de eerste editie van 2019. Het is geen geheim dat consumenten momenteel om begrijpelijke redenen de vinger wat op de knip houden, zeker wat het ‘entertainmentbudget’ betreft.

Jaren van constructie, innovatie en investeringen

Maar met Rampage zijn we er duidelijk in geslaagd om deze dans te ontspringen. Ik denk dat het het resultaat is van jaren van constructie, innovatie en investeringen, geen compromissen, alleen de hoogste kwaliteit van licht, geluid, voorzieningen, ervaring ,… We willen op deze manier drum ‘n’ bass & dubstep naar de massa brengen en van Rampage een icoon van het genre maken. Het streven naar het hoogste heeft ons een brede, loyale, wereldwijde fanbase en reputatie opgeleverd en dat vertaalt zich nu direct in deze enorme ticketverkoop. Qua investeringen heb ik voor Rampage Open Air 2022 ook nog een aantal leuke extra’s en nieuwigheden: op alle drie de feestdagen kunnen we met trots Phase 5 presenteren. Niet zomaar een podium, maar een podium dat voornamelijk techno speelt en een volledig vrouwelijke line-up heeft! De naam van deze stage wordt later bekend gemaakt.

Rampage Open Air op koers - Rampage 2021

Op vrijdag 1 juli is er zelfs een extra podium

Op vrijdag 1 juli is er zelfs een extra podium waar KRANKk een speciale drum-‘n’-bass set zal spelen en Rare Akuma zijn dubstep alias 19825, vrouwelijke DJ CaitC, Belgisch basfenomeen Wulflock, Netherlands People Collective Difference Music en het hele roster zal afzakken naar het Kristalpark. Het Nederlandse drum-‘n-bassmeme-fenomeen Gladde Paling zal ook knallen op dit podium. We bouwen een festivalmarkt met tattooshop, piercers, bodypaint en meer. Het aanbod kermisattracties wordt uitgebreid en op de camping zullen er naast happy hours ook open air gymsessies plaatsvinden op 1, 2 en 3 juli. Kortom, je vervelen zal er niet bijzijn op Rampage Open Air (lacht).” 

Tickets & info: www.rampageopenair.eu