...

Stephanie en Iluna brengen make-upbox op de markt

Stephanie Planckaert en dochter Iluna

Stephanie Planckaert brengt samen met dochter Iluna een natuurlijke make-upbox op de markt. Bij Stephanie Planckaert (33) en haar dochter Iluna kan je vanaf vandaag een natuurlijke toilettas kopen. Samen met i.am.klean, het Belgische natuurlijke make-up merk van beauty-ondernemer Caroline Rigo (Rigorgeous), heeft de dochter en kleindochter van ex-wielrenner Eddy Planckaert een complete make-up kit gelanceerd. De box bestaat uit loose minerale foundation, kabuki en mini mascara. Vandaag was Stephanie Planckaert te gast in Café Beauté Hasselt met Iluna, haar man Christopher en dochter Elera, waar ze op het zonovergoten terras Zuidzicht de make-upbox presenteerde. “Het is waarschijnlijk niet wat mensen van ons verwachten, want we zijn inderdaad het natuurlijke type, maar dat betekent niet dat we geen make-up dragen”, begint Stephanie Planckaert lachend het gesprek.

Stephanie Planckaert, Caroline Rigo en Iluna

Cosmeticabox voor alle leeftijden

Samen met haar dochter Iluna verkoopt ze nu natuurlijke cosmeticabox voor alle leeftijden. “Als je dochter om make-up vraagt, ook al klinkt het cliché, wil je alleen het beste. De vraag van Caroline Rigo van i.am.klean komt op het juiste moment. Vooraf hebben we uitgebreid de kans gekregen om de natuurlijke make-up van dit Belgische merk uit te testen en we waren meteen overtuigd.” “We hebben veel input en betrokkenheid gestoken in onze make-upbox. Alles wat erin zit wordt vooraf door ons getest. We zijn erg trots op het resultaat. Het is een box waarmee je een natuurlijke en full glam look creëert, volledig op het lijf van mama en mij geschreven”, zegt Iluna. “Omdat Iluna veel YouTube-tutorials heeft gevolgd, kent ze ze beter dan ik. In onze doos zit ook een Kabuki, een aanrader voor wie zijn natuurlijke make-up op een mooie manier wil aanbrengen. Iluna is daarmee afgekomen, want ik heb nog nooit gehoord van dit type make-upborstel (lacht),’ vervolgt Stephanie.

Stephanie Planckaert, Caroline Rigo, en gevolg

Het type dat zonder make-up naar de winkel gaat

“We zijn nog steeds het type dat zonder make-up naar de winkel gaat, maar we houden ook van ons mooi te maken voor onszelf of voor speciale gelegenheden. Het beste van alles is dat onze make-upbox echt geschikt is voor alle leeftijden, inclusief onze moeder (Christa).” “Ons merk i.am.klean staat voor gezondheid en duurzaamheid. Naast poeders worden binnenkort ook onze lipsticks bijgevuld. Dat zijn onze kernwaarden, en die vind je ook bij Stephanie Planckaert, haar dochter en familie. Deze box bevat de basis voor moeder en dochter. Het is geschikt voor wie er op een betaalbare manier goed wil uitzien zonder te overdrijven. Via ons netwerk van schoonheidsspecialisten en ook via onze website evenals Bij Café Beauté Hasselt en Knokke kan je Stephanie Planckaert en Iluna’s make-upbox kopen voor 79,99 euro (waarde 128 euro)”, zegt beauty-ondernemer Caroline Rigo (Rigorgeous) tot slot.

Stephanie en Iluna brengen make-upbox op de markt - Stephanie Planckaert en Iluna make upbox

Foto’s: House Of Entertainment.

Meer info: www.iamklean.be