...

Dorian Liveyns pakt eerste hoofdrol

Dorian Liveyns in grote hitmusical

Dorian Liveyns pakt eerste hoofdrol in grote hitmusical
en wordt ‘Sky’ in MAMMA MIA! Vanaf 12 augustus 2022 is de veelgeprezen Vlaamse versie van de muzikale sensatie “Mamma Mia!” opnieuw te zien in de Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt. De cast heeft hier en daar moeten schuiven vanwege overlappende agenda’s, maar de meest opvallende nieuwkomer is ongetwijfeld Dorian Liveyns. De musicalacteur en echtgenoot van James Cook stapten in de zomer van 2021 in het huwelijksbootje en kunnen deze zomer genieten van de heerlijke Griekse wateren van “Mamma Mia!” Hij kan zich nu zich op de hits van ABBA storten als Sky, een rol die hij overneemt van Michiel De Meyer. Voor Dorian betekent het ook zijn eerste hoofdrol in een hitmusical.

Dorian Liveyns pakt eerste hoofdrol - Aankondiging Mamma Mia 2022

Mamma Mia!’ is een groot feest

“Om te zeggen dat ik er erg naar uitkijk, is een understatement”, zegt Dorian Liveyns enthousiast. Mamma Mia!’ is een groot feest. Bijna iedereen kende al die heerlijke ABBA-hits, dus in die zin was het gewoon een geschenk om mensen mee te kunnen nemen op zo’n nostalgische muzikale reis. Deze De nieuwe Vlaamse versie van de musical was ook erg geslaagd en erg pakkend. Natuurlijk was er wel wat spanning, maar ik kan niet wachten om met mijn MAMMA MIA!-collega’s erin te vliegen”, besluit Dorian. “Mamma Mia!” is ongetwijfeld een sensatie.

 Dorian Liveyns

Briljante romantische komedie

De musical trok wereldwijd al meer dan 60 miljoen kijkers en beide bioscoopfilms zijn blockbusters. De nieuwe Vlaamse versie van Deep Bridge ging in première op 7 maart 2020 en daarna Corona en hervat op 30 juli 2021. De show speelde de hele zomer in uitverkochte zalen en was onmiskenbaar één van de meest succesvolle shows van de na de heropstart. De felgesmaakte “Deep Bridge”-versie is een muzikaal spektakel, zeker met al die ABBA-hits, maar tegelijk ook een briljante romantische komedie met een vleugje nostalgie.

Nieuwe namen in het ensemble bij de herneming in augustus 2022 zijn Chris Schep, Saïn Vantomme, Bart Aerts en Lien Van den Bossche. De weergaloze Maja Van Honsté wordt alternate voor de rol van Rosie (Ilse La Monaca).

MAMMA MIA!, vanaf 12 augustus 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen & Trixxo Theater Hasselt. Tickets & info: www.deepbridge.be.