...

Sound of Music herneemt in 2023

Sound of Music herneemt

Sound of Music‘ herneemt in 2023 in Gent, Antwerpen en Hasselt. Na het enorme succes en de lovende reacties van het publiek in de koekenstad, viel het doek voor de nieuwe, Vlaamse musicalversie van ‘The Sound of Music’ (voorlopig) in Stadsschouwburg Antwerpen. De cast, onder aanvoering van een fabelachtige Ianthe ‘Maria’ Tavernier, trekt nu gezwind door naar Trixxo Theater Hasselt en is vastbesloten om komend weekend (22, 23 en 24 april) ook de heuvels in en rond Hasselt Do-Re-Mi-gewijs extra leven in te blazen met de klank van heerlijke muziek.

Sound-Of-Music-2023

‘Vrie (edel)wijs’ nieuws voor Gent en omstreken

We hebben ook ‘vrie (edel)wijs‘ nieuws voor Gent en omstreken, want gedurende de kerst- en eindejaarsperiode 2023 zullen deze langverwachte voorstellingen van klassieker der klassiekers ‘The Sound of Music’ ook in Capitole Gent te zien zijn…JODELEI HI HOE!! Producer Deep Bridge kondigde ook de terugkeer van “The Sound of Music” aan in Stadsschouwburg Antwerpen (november 2023) en Trixxo Theater Hasselt (januari 2024), aangezien de kaartverkoop  blijft stijgen. Julie Vermeire, Bo Van Spilbeeck, Peter Van de Velde, Leah Thys, Aagje Vanwalleghem, Helle Vanderheyden en Margot Hallemans vertellen je in onderstaande video waarom je dit oude en gezellige nostalgische musicaluitje niet mag missen!

Info:

‘The Sound of Music’ speelt nog op 22, 23 en 24 april 2022 in Trixxo Theater Hasselt, op 17 en 18 november 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, aansluitend gedurende de kerst- en eindejaarsperiode in Capitole Gent en op 12 en 13 januari 2024 opnieuw in Trixxo Theater Hasselt.  Tickets & info: www.deepbridge.be.

!! Geniet nog tot en met 5 mei 2022 van 15% lanceringskorting !!