...

Nieuw testcentrum van Stella Bikes in Rumst

Nieuw testcentrum van Stella Bikes in Rums

Nieuw testcentrum van Stella Bikes in Rumst
Foto: Stella Bikes

Stella Bikes, je hebt er misschien al van gehoord. Deze Nederlandse e-bikefabrikant is tegenwoordig overal te zien in België. Elektrische fietsen zijn dan ook enorm populair, vandaar dat Stella Bikes een zevende testcentrum opende in ons land. In Rumst kan je sinds 30 maart aan de Antwerpsestraat 22 terecht om een proefrit te maken met een elektrische fiets.

Elektrische fiets kopen

De fietsen van Stella Bikes focussen zich op gebruiksgemak en comfort. Dankzij de motor geniet je tijdens een fietstocht van elektrische ondersteuning, waardoor jij na 10 kilometer niet meteen uitgeput bent. De trend is ook duidelijk merkbaar in België: door de coronapandemie lieten we het openbaar vervoer links liggen en kozen we sneller voor de fiets. Het is niet alleen gezonder, maar ook beter voor het milieu en dat hebben heel wat Belgen begrepen. Wil jij ook een e bike kopen, maar weet je niet goed waar te beginnen? In de buurt is vast en zeker een testcentrum waar je de verschillende modellen van elektrische fietsen kan bekijken. Je krijgt er uitleg van een expert, die je meer vertelt over de voordelen van elektrische fietsen en hoe je zo’n fiets bestuurt. Zin gekregen om zelf een ritje te maken? In een testcentrum is dat perfect mogelijk! Je kan ter plekke een proefrit maken, maar er is ook het aan huis-concept zodat je in je eigen straat de nieuwste e-bike kan uitproberen.

Groot assortiment

Bij Stella ben je zeker van een groot assortiment. Herenfietsen, damesfietsen en zelfs mamafietsen, keuze genoeg. Gebruik jij je fiets om even naar de supermarkt te gaan of om tijdens een zonnig weekendje een fietstochtje te maken? Dan is een voordelige en onderhoudsvriendelijke e-bike met voorwielmotor perfect voor jou. Voor lange fietstochten met veel bagage kies je beter een e-bike met middenmotor, een echte trekkingsfiets. En ook aan de mama’s met kleine kindjes voor-en achteraan op de fiets is gedacht. Zij kunnen rekenen op een extra veilige elektrische mamafiets, de Fiore. Je merkt het, er is voor elk wat wils.