...

Dirk Nyberg met Nederlands-Engelse remake

Dirk Nyberg brengt remake van Tom Jones

Dirk Nyberg brengt Nederlands-Engelse remake van Tom Jones-klassieker ‘I’ll Never Fall In Love Again’. Na zijn eerdere singles “We zijn weg” (2019) en opvolgers “Cracklin’ Rosie” (2020) en “Beautiful Noise” (2021), brengt de zanger dit keer een Nederlands-Engelse remake van “I’ll Never” is hetzelfde als “Never or Never Fall in Love Again” van het Tom Jones-nummer. Het originele nummer is geschreven door Lonny Donegan en uitgebracht in 1962. Dirk heeft een preview van de single gedaan tijdens een live optreden op MENT TV in 2019. “Ik ben erg blij om deze single uit te brengen, en de reacties waren zo positief!” zegt hij. Hij besloot samen met zijn producer Lex De Groot en stylist/regisseur Ilse Adams een Nederlands-Engelse versie van het nummer uit te brengen.

Dirk-Nybergh-Nooit-Of-Nooit

Het geluid, de emotie en het gevoel

Het geluid, de emotie en het gevoel weerspiegelen op subtiele wijze de betekenis van de single: verloren liefde en gebroken hart. De Nederlandse tekst is door Dirk zelf geschreven en die versie brengt hij binnenkort samen met de Engelstalige uit. De videoclip is opgenomen in Huis Beaucarne, een stijlvol 18e-eeuws huis in Oudenaarde. De sfeer die het huis uitstraalt draagt ​​bij aan het nostalgische gevoel en de vervlogen tijden.
“Ik ben heel blij met het eindresultaat. Het was de bedoeling om het publiek een authentieke ervaring te bezorgen. Dat is volgens mij zeer goed gelukt, mede dankzij de uitstekende productie van Lex en de professionele regie van Ilse. Samen met de mooie compositie van Lonny Donegan met zeer interessante tekst. En natuurlijk de stijlvolle locatie van de videoclip vormen naar mijn mening dit mooie verhaal. Ik hoop dat het publiek hetzelfde voelt”, besluit de enthousiaste Dirk Nyberg.

‘Nooit of nooit’, de nieuwe single van Dirk Nyberg, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.