...

Soulsisters Hilde, Jutta, en Evi in nieuwe podcastreeks

Soulsisters Hilde, Jutta, en Evi

Soulsisters Hilde De Baerdemaeker, Jutta Borms en Evi Hanssen doen het ‘sneaky’ in nieuwe podcastreeks van ‘Nog 9 Minuten’. Na een succesvolle snooze- en slaapmeditatie word je in slechts 9 minuten liefdevol gewekt of zachtjes in slaap gewiegd door de stemmen van Hilde De Baerdemaker, Jutta Borms en Evi Hanssen, het powertrio achter “Nog 9 Minuten” heeft een nieuwe meditatie-uitdaging is klaar. Neem 21 dagen de tijd om te mediteren, in een stiekeme vorm van meditatie, waar en wanneer je ook bent. Je kunt in het geheim mediteren zonder dat iemand het merkt. Deze nieuwe podcastserie voor #sneakymeditationchallenge bevat opnieuw 21 gratis afleveringen, geschreven en ingesproken door de 3 soul Sisters, en op muziek van Belgisch componist Patrick Hamilton.

Soulsisters Hilde, Jutta, en Evi in nieuwe podcastreeks

Nogal wat mensen hebben nood aan meditatie

“We hebben deze sneaky meditaties gecreëerd omdat nogal wat mensen nood hebben aan meditatie, maar daar niet mee te koop willen lopen”, zegt Hilde De Baerdemaeker. “In negen minuten kan je je gemoed en hersenen resetten, zonder dat iemand dat merkt. Iedereen kent wel het gevoel dat je jezelf de hele dag voorbijloopt, van de ene meeting of opdracht naar de andere, als een kip zonder kop. Logisch dat je ’s avonds bekaf thuiskomt. Je hebt amper de tijd genomen om even rustig te ademen.” “Door onze stiekeme meditatie geven we je een eenvoudig hulpmiddel waarmee je stiekem negen minuten voor jezelf kunt nemen om weer bij jezelf te komen en je energie en focus weer in balans te brengen”, voegt Jutta Borms toe.

Een loopmeditatie waarbij je rondloopt

“We hebben bijvoorbeeld een loopmeditatie waarbij je rondloopt en negen minuten later weer achter je bureau zit. Of in de file, op een huisfeest met schreeuwende kinderen, terwijl je onder de douche staat, of als je van punt A naar punt B gaat kan je mediteren onderweg.” “Deze stiekeme meditaties zijn ook helemaal gratis. Omdat we met 9 Minuten zoveel mogelijk mensen willen inspireren en geloven dat iedereen baat kan hebben bij meditatie en mindfulness. Daarom hebben we onze meditaties bewust gratis gemaakt. We willen echt dat iedereen meedoet !”, besluit Evi Hanssen.

Soulsisters Hilde, Jutta, en Evi in nieuwe podcastreeks - Hilde De Baerdemaeker Jutta Borms en Evi Hanssen 1

Op de website www.nognegenminuten.be kan je de juiste links vinden om de nieuwe ‘Nog 9 Minuten’-reeks van de soulsisters te beluisteren of volgen via YouTube, Spotify en Instagram.

#sneakymeditatiechallenge
#sneakymeditatie