...

‘Beautiful Maze, nieuwe single

Beautiful Maze, nieuwe single

‘Beautiful Maze’, T.C. Enderson brengt samen met Belgium’s Got Talent winnaar debuutsingle uit! Achter de titel “Mooi Labyrinth” gaat een persoonlijk verhaal schuil. T.C. Enderson is een lichtend voorbeeld van optimisme wanneer anderen haar verduisteren. “Dan is de boodschap om licht en liefde te blijven uitstralen. Tegenslagen zijn een vermomde zegen, een uitnodiging om te groeien. “Life’s meant to transcend.” “Beautiful Labyrinth” is een hymne voor medeburgers die geconfronteerd worden met narcisme. “Dus gaf ik mijn literaire debuut, Shadow Dancer, voortijdig op en vervolgde ik mijn carrière met een glimlach. 2021 lijkt misschien een schaduwjaar aan de buitenkant, maar achter de schermen is het een lichtjaar. Hierdoor vond ik Het grootste geluk. De duisternis van anderen is een krachtige uitnodiging om het licht in jezelf te vinden. Het nieuwe ‘Beautiful Maze’ is daar het resultaat van.

Beautiful Maze

Een muzikaal genie

Een mooi doolhof, omdat je er sterker en gelukkiger uitkomt dan ooit tevoren”, zegt T.C. Enderson. De singer-songwriter zendt een krachtige boodschap uit over het loslaten van wat je niet meer dient, zonder weg te zinken in rancune of wrok. Niet iedereen heeft hetzelfde niveau van gevoeligheid of bewustzijn. Gebeurtenissen, zelfs negatieve, zijn indicatoren van het hoogste goed: ultieme verlichting. Bereik dat aan het einde van het labyrint. Het is verbazingwekkend hoeveel fantastische deuren er open gingen. Verleden jaar zijn veel nieuwkomers op mijn levenstrein gesprongen, waaronder James Malikey. Hij won Belgium’s Got Talent in 2019 toen onder zijn eigen naam, Benjamin Ceyssens. Toen ik hem voor het eerst aan het werk zag, gebeurde er iets magisch met me. Een muzikaal genie, die blind kan componeren, à l’ improviste.

Mijn eerste demo kreeg ik op mijn verjaardag

Ik was diep ontroerd toen hij aankondigde dat “Shadow Dancer” hem zo diep had geraakt dat hij een pianostuk wilde schrijven. Toen begonnen we ideeën uit te wisselen over samenwerkingen, dus het idee om teksten en zang aan het stuk toe te voegen kwam snel. Na wat artistieke verkenning werkte songwriter Udo Mechels samen, en na een zangtest stemde producer Yannic Fonderie toe. Mijn eerste demo kreeg ik op mijn verjaardag, en het was niet alleen het begin van een nieuw jaar voor mij, maar ook de ontdekking en ontwikkeling van een nieuwe artistieke weg: muziek. Toen liepen we met z’n vieren de studio in, en daar komt “Beautiful Labyrinth” om de hoek kijken: mijn debuut als singer-songwriter, terwijl James’ zangdebuut voor het publiek”, merkt T.C. Anderson blij op. T.C. Enderson is een artistieke spin-off van de eigen naam van de singer-songwriter “Tineke Van den Eynde”.

Binnenkort verhuizen naar de “City of Angels”

Ze overweegt een internationale artiestennaam, want T.C. Anderson zal binnenkort verhuizen naar de “City of Angels”, Los Angeles, waar ze niet alleen liedjes, maar ook literatuur zal schrijven. “Leven van zon, zee en de liefde voor de schepping. James en ik zullen liedjes blijven schrijven in Hollywood, waar we vanaf april zullen wonen. Momenteel toert hij door Europa om zijn muziek verder te verspreiden. Met Udo en het plan dat Yannic samen maakte wordt ook besproken om het transcript samen te stellen en we zullen de liedjes opnemen wanneer ik naar België vlieg. De tweede vraag is al aan de gang. Ik hou van het creatieve proces en de vrijheid van artistieke expressie in al zijn vormen: dans, muziek, literatuur , fotografie. Ik volg de positieve energie en blijf als hoogsensitief en spiritueel persoon altijd trouw aan mijn gevoel.

500.000 maandelijkse luisteraars op Spotify

Het universum wees me de weg. Het leven is nooit een labyrint als je naar je intuïtie luistert. Je zielenpad ontvouwt zich in dankbaarheid. Zo werd ik onlangs gevraagd om een ​​internationaal bekende zangeres te zijn met 500.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en optredens in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Scandinavië, en toerde ik door Brazilië en Australië, maar ik kan nog niet teveel zeggen. Mijn levensmotto is: wees de ziel, niet het ego. Faam, succes of roem interesseren me niet. Dat is genoeg om te zeggen dat ik drie dagen nadat het nummer was uitgebracht, niet eens mijn artiestenprofiel op Spotify claimde, en ik nauwelijks iets deed op sociale media. Ik heb mijn ultieme doel bereikt, namelijk volledig gelukkig zijn. Ik geef mezelf een 11 op 10 omdat ik elke dag bezig ben met mijn passies”, besloot T.C. Anderson, die vrolijk wegloopt.

T.C-Enderson-James-Malikey

Foto: House Of Entertainment

‘Beautiful Maze’, de nieuwe single van T.C. Enderson & James Malikey, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.