...

Ontspan in de hottub

Ontspan in de hottub

Ontspan in de hottub

Het wordt steeds populairder en je ziet ze steeds vaker in de tuin: hottubs. En stiekem denk je vast: had ik er ook maar eentje! Voordat je echter over gaat op aankoop zijn er een paar dingen die je moet weten voordat je een hottub koopt. Er zijn namelijk verschillende voordelen die je zeker goed gaan doen! Wil je er meer over weten? Lees dan snel deze blog, want we vertellen je er graag meer over!

Eindelijk een goede nachtrust

Als u moeite heeft met in slaap vallen of vaak woelt en draait, dompel u dan eens onder in een bubbelbad. Onderzoek van de Universiteit van Texas toont aan dat het nemen van een warm bad voor het slapengaan de slaap verbetert. Proefpersonen die alvorens te gaan slapen neit even rustig de tijd namen om te badderen deden er gemiddeld 25 minuten over om in slaap t4e vallen, vergeleken met gemiddeld 17 minuten voor proefpersonen die een warm bad namen voordat ze in slaap vielen. Bovendien nam volgens onderzoekers de totale slaaptijd toe met 15 minuten na blootstelling aan warm water in de avond. De reden waarom een warm bad de slaap bevordert, is omdat je lichaam het vermogen heeft om zichzelf af te koelen.

Welk formaat heb je nodig?

Elke tuin heeft een hoek en hoeken kunnen soms saai zijn. Als dat bij u het geval is, zou het leuk zijn om deze saaie hoek wat op te leuken met een bubbelbad. Het grote voordeel van een spa is dat deze weinig ruimte inneemt in uw tuin. U kunt ervoor kiezen om de hottub in te laten graven. Zo heb je een ingebouwede plek waar je heerlijk kunt ontspannen in het warme water. Bovendien is het heerlijk om in je eigen tuin een hottub te hebben, nietwaar? Tijdens het ontspannen in de hottub word je omgeven door je eigen prachtige tuin.

Hottubs bij Welvaere

Wilt u meer informatie over de spa? Kijk dan eens bij Welvaere. Bij Welvaere kunt u namelijk kiezen uit verschillende hottub-moddelen van topkwaliteit. Daarnaast kunt u uw hottub naar eigen wens samenstellen. Wilt u meer informatie? Of wil je je toekomstige spa eerst testen in de showroom? Bezoek dan de website van Welvaere of neem telefonisch contact met hen op.