...

Bert Gabriëls scoort met zijn 3de#Eindejaars

Bert Gabriëls scoort opnieuw

Bert Gabriëls scoort met zijn 3de#Eindejaars(conference)“ Vanaf 8 januari spelen we hem weer in de zalen!” Opnieuw werd de korte samenvatting  van het derde #Eindjaarconference van Bert Gabriëls op Radio 1 en de regionale tv-zenders op nieuwjaarsdag breed bekeken en besproken op sociale media. Bert werkte samen met trendwatcher Jeroen Verdick, die bekend is van de tv-programma’s ‘Hoe zal ik het zeggen?’ en ‘Is er een dokter in de zaal?’, en zingende krant Johnny Trash, fileerde Bert de actualiteit van het voorbije jaar. Met 50 voorstellingen in de Vlaamse theaterzalen was het trio al een tijdje op dreef, tot ze door de nieuwe coronamaatregelen verplicht werden om de pauzeknop in te drukken.

Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick (2022)

Vanaf nu exclusief te zien op Streamz

“Gelukkig hebben we het optreden van CC Hasselt zojuist kunnen vastleggen. Voor het derde jaar op rij is de show vanaf nieuwjaar exclusief te zien op Streamz voor wie wil lachen om het (inter)nationale nieuws en het verleden, 12 maanden Sport, entertainment en cultuur om thuis te kijken. Deze #Endjaars was ook de enige show waar er geen sprake was van Corona. We bespraken deze maatregelen, maar binnen een paar minuten bespraken we ze grondig, en vooral, we hebben er nog eens goed mee gelachen”, aldus Bert Gabriëls. Voor wie kaarten heeft gekocht voor de zaalvoorstelling is er goed nieuws, want vanaf aanstaande zondag 8 januari 2022 herstart de derde #Eindejaars van Bert Gabriëls, Jeroen Verdick en Johnny Trash in Overijse. “Helaas worden de eerder afgelaste voorstellingen in Antwerpen (Arenberg) en Heist-op-den-Berg (CC) niet meer hervat. Kaartkopers worden apart gecontacteerd als en extra vergoeding zal Streamz hen de kans bieden om de voorstelling op die manier te bekijken.

Laatste tickets nog beschikbaar

Het is natuurlijk onze bedoeling om alle resterende shows tot eind februari te gaan spelen. Maandag eindigt het vakantieseizoen en zullen we elke speellocatie controleren. Nu het weer kan, hebben we meer dan ooit goesting om ons alle drie weer volledig te smijten. Verplaatsen of inhalen is geen optie, juist omdat de inhoud van de voorstelling nauw aansluit bij de actualiteit. Vingers gekruist, ik hoop dat we snel weer vertrekken en genieten van een aangename rit. Hier zijn we nu al erg enthousiast over. Vanaf morgen vind je alle informatie over #Eindejaars op de website en op mijn sociale media. Ik heb begrepen dat er op een aantal locaties de laatste tickets nog beschikbaar zijn. Iedereen die wil komen lachen met Kaouakibi, de hype rond Padel of die kennis wil maken met fietsbowling (lacht) moet maar komen kijken”, zei Bert Gabriëls geamuseerd.

Foto: House Of Entertainment

Meer info over de 3de #Eindejaars van Bert Gabriëls, Jeroen Verdick en Johnny Trash vind je op www.bertgabriels.be.

De #Eindjaars is, samen met o.a. De Gelukzoeker en 2 eerdere eindejaarsconferences van Bert Gabriëls, nu exclusief terug te vinden op www.streamz.be.

 

Aankondiging Bert Gabriëls eindejaars3