...

Duurzaam herenmodemerk Suitable opent eerste shop in België

Suitable shop in Belgie pexels-никита-семехин-9967668

Duurzaam herenmodemerk Suitable opent eerste shop in België

Suitable, het Nederlandse merk voor kwalitatieve en duurzame herenmode, heeft onlangs een vestiging geopend in Antwerpen. Het is hun eerste winkel in België. Suitable is in Nederland al 20 jaar een begrip op het gebied van de betere herenkleding en accessoires.  

Suitable verkoopt kwalitatieve en duurzame herenmode van eigen merk, maar ook van merken als Tommy Hilfiger, Profuomo, Barbour, Dockers en MAC. Het groeiende modebedrijf heeft een webshop, zestien fysieke winkels in Nederland en nu dus ook een fysieke Suitable winkel in Antwerpen.

Zakelijk, chic of casual

Klanten kunnen bij Suitable terecht voor zakelijke pakken en overhemden, trouwkostuums, smokings, rokkostuums én casual herenkleding. Daarnaast heeft de winkel een verstelservice waar kleding passend op maat kan worden gemaakt. Suitable vindt het belangrijk dat iedere man snel en simpel goede kleding kan vinden die past bij zijn bouw, zijn karakter en de gelegenheid waarvoor de kleding bedoeld is. Zo kunnen de voorgeselecteerde kledingselecties van Suitable mannen helpen bij het maken van slimme stijlkeuzes voor iedere gelegenheid.

Duurzaamheid en keurmerken

De kleding van Suitable is voorzien van keurmerken als Better Cotton Initiative (BCO), Global Organic Textile Standards (GOTS), Business Social Compliance Initiative (BCSI) en OEKO-TEX. Ook heeft Suitable een speciale Respect-collectie.

De producten uit deze collectie zijn gemaakt van biologische en duurzame stoffen en waar mogelijk op een natuurlijke manier gekleurd. De mensen die de stoffen maken werken in duurzame fabrieken en onder eerlijke omstandigheden, zodat ook zij zich gerespecteerd voelen.

“Als groeiend bedrijf in de modebranche vinden wij het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze omgeving en de impact op het milieu te verkleinen”, verklaart Suitable hun duurzame keuzes.

Meer weten?

Ga naar suitable.be/suitable-antwerpen/