...

Ouders registreren zich massaal

Ouders registreren zich massaal

Ouders registreren zich massaal voor de ’50 keer durven’-webinar van kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker. Meer dan 1000 mensen hebben zich hiervoor nu al aangemeld! Op donderdag 16 december 2021 houdt de bekende kinderpsychologe en auteur Klaar Hammenecker om 19.00 uur een gratis webinar om haar nieuwste groeiboek “50 keer durven”” voor te stellen. Klaar, 49, uit Sint-Amands (Puurs) werkte samen met Uitgeverij Averbode om ouders te helpen en te adviseren om kinderen te leren loslaten en opgroeien, en reageerde hierop met haar nieuwste boek.

Klaar Hammenecker

Kinderen uit hun comfortzone te halen

Dankzij haar jarenlange praktijkervaring in de kinderpsychologie weet ze als geen ander kinderen uit hun comfortzone te halen: “Ouders kunnen veel doen om kinderen te helpen, maar het is pas wat kinderen zelf doen dat hen zelfvertrouwen geeft”, zegt Klaar. In haar groeiboek “50 keer durven” krijgen kinderen de kans om de dapperste ikken te vinden op basis van 50 uitdagende taken. Daarnaast vind je #Familychallenges en maar liefst 15 pagina’s achtergrondinformatie, speciaal voor ouders en grootouders, omdat zij een belangrijke rol spelen in het stimuleren en helpen van toekomstige generaties om te groeien.

Webinar “50 keer durven”

In het webinar “50 keer durven” hebben meer dan 1.000 vooraanmeldingen grote belangstelling gewekt en beantwoordt Klaar de vraag “loslaten, wat doe je?” om deze gratis conferentie te volgen is er nog plek voor wie zich snel inschrijft via: https://app.livestorm.co/uitgeverij-averbode/50-keer-durven-dat-is-als-ouder-durven-loslaten-maar-hoe-doe-je -dat? Klaar Hammeneckers groeiboek “50 keer durven”, uitgegeven door Uitgeverij Averbode, is nu overal te koop. Als kinderen merken dat ze obstakels hebben overwonnen, voelen ze zich goed.

De regie over zijn eigen leven

Op dat moment heeft dat kind de regie over zijn eigen leven”, legt Klaar uit. “Ouders zijn ook een belangrijk onderdeel van dit verhaal. In het boek heb ik ook geprobeerd om enkele van de uitdagingen aan hen uit te leggen op basis van professioneel geverifieerde verklaringen. Dit webinar past hier perfect bij, want papier laat zich natuurlijk makkelijk te schrijven. In dit gesprek vraag ik ouders om op een andere manier naar hun kinderen te kijken en ze tegelijkertijd in de huidige tijdsgeest te plaatsen. Ik zeg stoutmoedig, laat dan los, want dit is nog steeds het moeilijkste voor sommige mensen. Als moeder kan ik dat natuurlijk wel begrijpen (lacht). ”

Klaar Hammenecker boek 50 keer durven

De interactieve ’50 keer durven’-webinar van Klaar Hammenecker wordt op donderdag 16 december 2021 om 19u00 georganiseerd door Uitgeverij Averbode. Het is gratis en inschrijven kan nog steeds via: https://app.livestorm.co/uitgeverij-averbode/50-keer-durven-dat-is-als-ouder-durven-loslaten-maar-hoe-doe-je-dat?.