...

Erik Van Looy in juni 2022 met ‘Verslaafd!

Erik Van Looy met ‘Verslaafd!

Erik Van Looy trekt in juni 2022 met ‘Verslaafd!’ naar Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Erik Van Looy lanceert in 2022 zijn eerste zaalshow “Verslaafd!”, waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij zijn hele leven mee worstelt: zijn verslaving aan… filmsterren. Uiteraard is deze meelevende regisseur en gastheer met de nodige ambitie aan dit nieuwe avontuur begonnen. Een optreden in Capitole Gent op zondag 5 juni en een thuiswedstrijd in de Antwerpse Stadsschouwburg op zondag 12 juni zijn toegevoegd aan de toch al indrukwekkende speellijst.

Erik Van Looy Verslaafd

Beoordeling door het grote publiek

Sappige verhalen, gekke grappen, prachtige films… “Verslaafd!” is een ideale manier om echt alles te begrijpen over Eric, zijn films, zijn gekke ontmoetingen met filmsterren en… de geur van haarlak! Tickets en info: erikisverslaafd.be. Nu 2022 snel nadert, beginnen de (on)gezonde spanningen flink op te lopen. Verslaafdd! is niet alleen mijn eerste theatervoorstelling, het is ook heel persoonlijk voor mij een vreemd gevoel dat ik binnenkort mijn verhaal zal loslaten en de wijde wereld insturen ter beoordeling door het grote publiek.

Vrolijke, flamboyante en aantrekkelijke presentator

Aan de andere kant kan ik niet wachten om te beginnen, want ik denk dat we een heel goede show hebben met ons team ” aldus Erik Van Looy. Dat Erik Van Looy de vrolijke, flamboyante en aantrekkelijke presentator is van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ weten we al. Door zijn oneindige populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk), zullen we bijna vergeten dat hij een van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

Etentje met de vrouw van Tom Cruise

In “Verslaafd!” vertelt Eric op humoristische wijze de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden. Zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.

Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!