...

Met dit speelgoed verovert Sinterklaas opnieuw veel kinderharten

Met dit speelgoed verovert Sinterklaas opnieuw veel kinderharten

Met dit speelgoed verovert Sinterklaas opnieuw veel kinderharten

Dit jaar waren er opnieuw geen stoute kinderen in ons land en dus had de Sint wel heel veel werk op te knappen. Met het mondmasker en extra veel alcoholgel in de aanslag ging Sinterklaas opnieuw gretig aan de slag. Het Brabants Dagblad vroeg aan de Sint welke cadeaus het dit jaar goed doen bij al die brave kinderen. Een aantal van zijn antwoorden zijn behoorlijk verrassend te noemen.

L.O.L.-verrassingsbal

Een populair cadeau is de L.O.L-bal. Voor wie het merk L.O.L. Surprise! niet kent: het gaat om leuke verrassingspoppen, waarbij kinderen vooraf niet weten wat ze zullen krijgen. De L.O.L-ballen zijn het meest bekend. Hierbij scheuren kinderen laag voor laag van de bal af. In de bal vinden ze vervolgens een verrassingspop. Deze ballen zijn in uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen, maar dit jaar hebben veel kinderen de L.O.L. Eye Spy Under Wraps-bal op hun verlanglijstje geplaatst.

De L.O.L.-verrassingsbal is bij Lobbes Speelgoed te koop voor € 13,99.

Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1

Ouders kijken er niet van op, want slijm is al langer populair bij jonge kinderen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat veel kinderen de Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1 op hun verlanglijstje hebben geplaatst. Met dit pakket hebben kinderen alles in huis om hun eigen eenhoornslijm te maken. Het bevat daarnaast ook heel wat ander leuks, zoals een sleutelhanger, eenhoornvoer en andere magische eenhoornspullen. Aan deze slijmverrassing zullen kinderen dan ook veel plezier beleven.

De Poopsie Slime Surprise Pack Series 1-1 is te koop voor € 7,98.

LEGO City Passagierstrein

De verkoop van dit speelgoed loopt al langer als een trein en dat verbaast ons niet. Deze set bestaat uit een gemotoriseerde locomotief die met behulp van een bluetooth-afstandsbediening aan te sturen is. De voorkant van de trein kan worden geopend en ook de daken van de wagons zijn afneembaar. Kinderen kunnen er zelf mee aan de slag. Ze kunnen bijvoorbeeld een perron bouwen en creatief wezen met de meegeleverde railelementen. Ouders die hun kind in de watten willen leggen, kunnen de set altijd nog uitbreiden met de LEGO Vrachttrein en/of met het LEGO Stadscentrum.

LEGO afficheert een adviesprijs van € 129,99.

Paw Patrol Kwartet

Bij Lobbes Speelgoed merken ze op dat het speelgoed van Paw Patrol ongelofelijk populair is. Recent plaatste de Sint er zelfs nog een monsterbestelling. Dit speelgoed van Paw Patrol is helemaal in het thema van de populaire tekenfilmserie, waarbij de hondjes Chase, Marshall en Rocky ervoor zorgen dat Adventure Bay veilig blijft. Onder andere het Paw Patrol Kwartet is vaak op de verlanglijstjes terug te vinden. Bij dit kwartetspel staan onze favoriete helden uit Paw Patrol centraal. Het is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en het is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Paw Patrol Kwartet is bij Lobbes Speelgoed te koop voor € 4,99.

Kid K’nex Dino Dudes Building Set

Kid K’nex Dino Dudes Building Set is opgenomen in het Lobbes Grote Speelgoedboek van 2021 en groeide al snel uit tot een topper. Met deze set creëren kinderen hun eigen dinovriend of -vriendin. De set bestaat uit talloze K’nex-verbindingsstukjes en -staafjes die speciaal ontworpen zijn voor de kleine kinderhanden. Dankzij de vele voorbeelden maken kinderen met gemak een eigen dinovriend, maar natuurlijk kunnen ze ook lekker creatief zijn en zelf een gek ontwerp bedenken. Kid K’nex Dino Dudes Building Set is geschikt voor kinderen van drie tot vijf jaar.

Kid K’nex Dino Dudes Building Set is bij Lobbes Speelgoed te koop voor € 39,99.

Baby Born

Baby Born is al enkele jaren heel geliefd bij kinderen. Dit jaar is de Baby Born Soft Touch vaak terug te vinden op wenslijstjes. “Voor de allereerste keer voelt de huid ook echt zacht aan, alsof het een echt kindje is. De armpjes zijn ook veel beweeglijker in vergelijking met de vroegere Baby Borns”, klinkt het bij monde van Struikelpiet. “Bovendien heeft de pop maar liefst elf levensechte functies. Ze doet zelfs een grote boodschap”, vult Drukpiet aan.

De Baby Born Soft Touch, inclusief accessoires, is te koop voor € 79,90.

Knikkerbaan met domino

Knikkers waren vorig jaar al behoorlijk populair en ook dit jaar hebben veel kinderen het op hun verlanglijstje geplaatst. Vooral de New Type Ball Game Domino, ook opgenomen in het Lobbes Grote Speelgoedboek van 2021, is een populaire keuze. Kinderen beleven niet alleen veel pret met het bouwen van hun eigen knikkerbaan, maar daarnaast moeten ze ook nog eens de dominosteentjes laten omvallen. Met maar liefst 178 bouwstukjes staat het garant voor urenlang speelplezier.

De New Type Ball Game Domino is bij Lobbes Speelgoed te koop voor € 29,99.

Foto: Pexels