...

Gino Di Lukaz geeft liefdesverdriet een plaats

Gino Di Lukaz geeft liefdesverdriet een plaats

Gino Di Lukaz geeft liefdesverdriet een plaats in nieuwe single ‘Laat me leven’. Het muziekverhaal van Gino Di Lukaz (Luc Vermote) uit Koekelare begon in 1989, en heel toevallig deed hij mee aan de quiz “Pak de Poen Show”. De dienstdoende presentator, Luc Appermont, vroeg Gino om te zingen tijdens de show. Nadat het destijds op de BRT was uitgezonden, waren er veel aanvragen voor optredens binnen. Hij combineerde deze optredens met zijn werk als voltijds leraar in het vijfde leerjaar.

Gino Di Lucaz Laat Me Leven

Tien om te Zien

Zijn debuutsingle kwam uit, maar kon nog niet op veel steun rekenen. De situatie keerde echter om en de tweede single werd opgepikt in het razend populaire “Tien om te Zien” (VTM), wat zijn populariteit en bijbehorende boekingen opnieuw een boost gaf. “Dankzij mijn passages in ‘Tien om te Zien’ kan ik bijna overal in het land optreden en mijn single ‘Daisy, ik zweef’ brengen. Wat een ervaring! Vroeger waren er meer mogelijkheden op televisie voor nieuwe artiesten. De wereld van de muziek is drastisch veranderd, maar we staan ​​niet stil”, zegt Di Lukaz.

Een prachtig nummer

Hij bracht met “Laat me leven” weer een prachtig nummer uit. Het nummer begint langzaam, maar je voelt de evolutie van de muziek en eindigt met een sterke gitaarsolo. “Dit lied gaat over een liefde die abrupt eindigde. De gekwetste persoon zag zijn liefdesdromen uiteenspatten en probeerde zijn verdriet een plaats te geven. De wereld zal niet stoppen met draaien, en het leven zal doorgaan. Met dit optimisme probeer ik ook mijn eigen leven te leiden, besluit Gino Di Lucaz.

‘Laat me leven’, de nieuwe single van Gino Di Lukaz, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.