...

Ticketverkoop circusfestival ‘Sint in de Piste’ nu gestart!

Ticketverkoop “Sint In De Piste” gestart

Ticketverkoop circusfestival ‘Sint in de Piste’ nu gestart! De dagen worden korter en kouder, en iedereen weet wat dit betekent: Sinterklaas is op komst! Naar ondertussen zeer goed gewoonte (27ste jaargang) viert de goedheilig man zijn verjaardag in Sint-Niklaas. Dat doet hij tijdens het spectaculaire circusfestival “Sint in de Piste” op de Grote Markt in Sint-Niklaas. En dat tijdens de laatste twee weekends van november op de Grote Markt. De wereld van vlieg-, jongleer-, zweef- en balanceershows zit vullen de grootste circustent van Europa in dit circus, vol moderniteit, en dat allemaal onder de blik van Sinterklaas en zijn Pieten!

Ticketverkoop Sint In De Piste

De meest bekende Sinterklaasliedjes

Er is veel interactie en ze zingen ook de meest bekende Sinterklaasliedjes met het publiek. Vuur, trampolines, paarden, prachtige kostuums, sprookjesachtige lichtjes, een groot live circusorkest, showballet, goodiebag voor alle kinderen en vele andere verrassingen zorgen samen voor een totaalbeleving voor het hele gezin. Niet enkel de tent is van wereldniveau, ook de artiesten zijn van een exclusieve klasse. De acts zijn allemaal internationale grootheden met naam en faam (check HIER), maar in een uniek spektakel als dit, gebracht in België, mocht een act van Vlaamse bodem natuurlijk niet ontbreken!

Een Vlaams Genie

Sint in de Piste zet een Vlaams genie Kaat Dumarey (22 jaar, Ichtegem) – Evenwichtskunstenares trots op het circuspodium. Kaat is een doodgewoon meisje uit Vlaams land, maar haar niveau is van wereldklasse. Deze jonge vrouw uit Ichtegem won een bronzen medaille op de Wereldkampioenschappen Acrobatische Gymnastiek 2014. Maar daar bleef het niet bij. In 2015 won ze met haar team maar liefst drie gouden medailles op de eerste Europese Spelen in Bakoe. Het gouden trio bleef maar “knallen” en ze kwamen zelfs in de finale van de Belgians Got Talent show. Zelfs als ze alleen is, weet ze haar mannetje te staan.

Sint In De Piste (Kaat Dumarey)

Kaat is een doodgewoon meisje

Van 2017 tot 2019 reisde Kaat de wereld rond met het wereldberoemde Cirque du Soleil. Nu zet ze haar kleurrijke carrière voort en verrast ze graag jong en oud in de balansvoorstelling “Sint in de Piste”. ‘Sint in de Piste’ behoort tot de grootste circusfestivals in Europa. Het is een anderhalf uur durend spektakelprogramma waarbij klassiek circus in een modern jasje wordt gestopt. Een onvergetelijk feest voor het ganse gezin, waarop natuurlijk ook dit jaar de goede Sint en vele Pieten opnieuw van de partij zullen zijn. De hoge kwaliteit, gekoppeld aan de zeer democratische ticketprijzen (€12 – €15, incl. reservatiekosten), maken van ‘Sint in de Piste’ met recht en rede ‘Het Allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen’.

Ticketverkoop en info: www.sintindepiste.

Praktisch
‘Sint in de Piste’
20, 21, 27 en 28 november (10u30, 14u en 17u)
Circustent – Grote Markt – Sint-Niklaas

Tickets & info: www.sintindepiste.be
€15 (voorstelling 14u) of €12 (voorstellingen 10u30 en 17u), reservatiekosten inbegrepen!
Show duurt 90min. (zonder pauze)

Toegang mits Covid Safe Ticket (meer info HIER)

 Sint In De Piste