...

Oktoberfestradio opnieuw voor Wieze Oktoberfeesten

Oktoberfestradio de ideale opwarmer

Oktoberfestradio van Meldertenaar Tom Callebaut opnieuw ideale opwarmer voor Wieze Oktoberfeesten. In 2019 brachten de Wieze Oktoberfeesten zeer opmerkelijk nieuws. De legendarische feesten hadden voor 2 weken een eigen tijdelijk radiostation: Oktoberfestradio! Deze gloednieuwe radiozender is te beluisteren op FM-frequenties in Wieze en omstreken, en is wereldwijd online te beluisteren op www.oktoberfestradio.be.

Oktoberfestradio

Tom Callebaut, een ervaren radiomaker uit Meldert

De uitzending van het Oktoberfeest bleek meteen een schot in de roos en een ideale opwarmer voor de Wieze Oktoberfeesten. Daarom zal het station, terug te horen zijn voor de Wieze Oktoberfeesten 2021 die op 15 en 16 oktober wordt gehouden. De radio komt terug op algemeen verzoek van het publiek. Vanaf 1 oktober zal Omroep Aalst (105.1 FM) en www.oktoberfestradio.be elke dag Oktoberfestradio uitzenden van 18u tot 19u! De initiatiefnemer van dit station is Tom Callebaut, een ervaren radiomaker uit Meldert (deelgemeente Aalst).

Oprichter en promotor van Radiostudio.be

Naast jarenlange ervaring in radiostations zoals Q-music, Joe, Nostalgie en vele regionale radiostations, is Tom ook de oprichter en promotor van Radiostudio.be, dat alle diensten levert met betrekking tot omroepproductie… Tom is niet alleen gepassioneerd door uitzendingen, hij is nog steeds een echte Oktoberfeester. Hij ging ondertussen al 13 keer naar de Oktoberfeesten in München, soms 2x per jaar, en is maar wat blij dat hij beide passies weer kan en mag verenigen gedurende ruim 2 weken bij Oktoberfestradio. Nu maar aftellen tot 1 oktober en dan is de wereld weer een (tijdelijk) radiostation rijker!

Oktoberfestradio opnieuw voor Wieze Oktoberfeesten - Affiche Wieze Oktoberfeesten 2021

Info:

De Wieze Oktoberfeesten 2021 vinden plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021 in de Oktoberhallen te Wieze, met o.a. Yves Segers Johan Veugelers, Eveline Cannoot, Luc Caals, DJ Franzke, Dendermonds Bierkwartet, Red Cross Pipe Band Hamme en Mayke Vanes. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be