...

TOPradio knalt dit najaar

TOPradio knalt dit najaar o.a met Jeroen & Koen

TOPradio knalt dit najaar met Jeroen & Koen, Valerie Wynants en Peter Verhoeven. Met een nieuwe naam en programma’s is TOPradio de herfst stevig ingeslagen en blijft de meest geplaagde radio ontploffen in de meest geplaagde FM. Met “The Best of 25 Years” vierde de radiozender dit jaar haar 25-jarig jubileum. Ook het spraakmakende ochtendduo Jeroen (Gorus) en Koen (Van der Sloten) keert terug, en nieuwkomer Valerie Wynants verschijnt vanaf maandag in de studio. Radioberoemdheid Peter Verhoeven reageert doordeweeks op de actualiteit in zijn 3 uur durende radioprogramma.

Terugkeer van het populaire ochtendduo Jeroen & Koen

In het weekend keert het populaire TOPrequest terug. Naast de wereldwijde dance charts en Serious Beats Top 30 kun je elke avond op TOPradio luisteren naar de exclusieve Tomorrowland One World Radio. “De nazomer is heet en de herfst is mooier. Meer beats? Reken maar! Hetzelfde, maar anders. Sneller, sterker en harder. We streven niet naar het beste, maar streven naar beter. Het programmeerformat van Rock dient onze top radioluisteraars. Het blijft trouw aan ons herkenbare muziekformat met een sterke beat, die ons al meer dan 25 jaar onderscheidt van anderen”, aldus het radiostation. Met de terugkeer van het populaire ochtendduo Jeroen & Koen liet TOPradio meteen hun eerste bom vallen en werd warm onthaald door luisteraars en sociale media.

TOPradio Jeroen & Koen

Iedereen die luistert wordt meteen wakker

“De ongehoorde ochtendradio, dit is waar we denken goed in te zijn, en dit doen we elke dag tussen 6 en 9 uur. We spelen in op de actualiteit en helpen nutteloze feiten of onduidelijke informatie te vinden. Deze informatie kan leiden tot de nodige grappen en woordspelingen die onze luisteraars kunnen gebruiken om met dingen uit te pakken op hun werkplek of aan de koffiemachine. Met perfecte muziek knallen we je elke ochtend met de ultieme buzzer-beat van tussen de lakens. Iedereen die luistert wordt meteen wakker en heeft meteen genoeg energie om van deze dag de belangrijkste dag te maken”, zeiden Jeroen (Gorus) en Koen (Van der Sloten) met de nodige zelfspot en sarcasme.

Valerie Wynants, het nieuwste lid van TOPradio

In Best of 25 Years bladert TOPradio elke weekdag (van 9.00 tot 10.00 uur) door het eigen muziekarchief en blikt terug op de gaafste radicale retro en retro beats uit 25 jaar radiogeschiedenis. Op vrijdag werd het tijdslot gevuld door X-Tof, en hij warmde zich schaamteloos op voor het weekend met 60 minuten. Vanaf maandag wordt het ochtendslot (10u tot 12u) ingevuld door Valerie Wynants, het nieuwste lid van TOPradio. Door de unieke klankkleur en kenmerken van dit radiobeest is de kans op een dip in de middag nihil. “Naast vol enthousiasme zal ik me volledig gaan inzetten voor dit nieuwe avontuur zodat ik snel de nieuwe BFF van het publiek kan worden.

TOPradio Nathalie Wynants

Bram & Laura met een middaglunch

” Van maandag tot en met donderdag biedt Bram & Laura een middaglunch (12 tot 14 uur). Ze stemmen de playlist volledig af op de luisteraar: elke dag kan één persoon zijn of haar “pauzeplaylist” aan anderen in Vlaanderen bezorgen. Op vrijdagmiddag tonen Bram Vanhee en Laura Van den Broeck de 30 populairste Topradio-hits op Spinning 30. De voorbije zomermaanden mocht hij al proefdraaien, maar in de nieuwe najaarsprogrammatie is Peter Verhoeven, met zijn jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk, éen van de absolute TOPradio sterkhouders. Op weekdagen speelt hij in op de actualiteit tijdens zijn 3 uur durende radio show (15u-18u).

Houdt je lokaal up-to-date in het verkeer

Met zijn warme, vertrouwde stem neemt hij de luisteraars mee van het werk en loodst hij hen vlekkeloos door de avondspits. “Waar ik zit, draait de wereld non-stop en valt er altijd wel iets te beleven. Het nieuws, heet van de naald, delen we rechtstreeks met onze luisteraars. We hebben ook heel wat gasten uitgenodigd in de studio, waaronder een pak Belgisch dj-talent dat opereert vanuit de States. Verkeersman Lieven houdt je lokaal up-to-date in het verkeer.” Wouter De Vries zorgt van maandag tot donderdag voor heel veel sfeer tijdens Wouter Afterwork (18u-20u), een programma met massa’s interactiviviteit en gedurfde beats!

TOPradio Peter Verhoeven

Exclusieve Tomorrowland One World Radio

Op vrijdag wordt dat tijdslot ingepalmd door The Partyroom, waar dit najaar de coolste dj’s uit binnen- en buitenland hun party tricks & treats komen showcasen. Elke avond, van acht tot middernacht, knalt het exclusieve Tomorrowland One World Radio (20u-00u) door de TOPradio-speakers. “Wij noemen het’onze avondlijke Feestformule’, die bestaat uit chillen, Relaxen, fuiven en Feesten. Dat ongeremde gevoel ontstaat door een gevarieerde mix van de beste muziek, het happy en universeel herkenbare festivalkarakter ook afstraalt op dit radioprogramma. Elke avond zeggen wij: Welcome to the weekend”, klinkt het bij TOPradio.

TOPluisteraars hebben een TOPsmaak

Ook de nieuwe weekendprogrammatie van TOPradio zit retestrak, boordevol hits en met massa’s verzoekjes: “Daan De Scheemaeker (7u-10u) maakt je wakker en daarna nemen Jens De Wilde (zaterdag) en Jonathan Vanhelleputte (zondag) het TOPrequest-stokje (10u-13u) over. Gelukkig hebben onze TOPluisteraars een TOPsmaak. De ultieme dansmedicatie komt van Dr. Funk zijn Dance Vibes (13u-16u). Ook de Global Dance Chart en de Serious Beats Top 30 met Christophe Aps komt terug op zaterdag (16u-18u) en zondag (16u-18u), net als de puike selecties en gevatte presentaties van onze top-TOP-dj Kurt Vermeiren (18u-20u)”, klinkt het bij het radiostation enthousiast. Meer info over TOPradio en het najaarschema vind je op www.topradio.be.

TOPradio Jeroen & Koen, Valerie Wynants en Peter Verhoeven.jpg