...

Met een carport vergroot je je wooncomfort

Met een carport vergroot je je wooncomfort

Met een carport vergroot je je wooncomfort

Wanneer je een hoekwoning of een vrijstaande woning hebt, dan is de kans vrij groot dat je kunt parkeren op je eigen terrein. Maar omdat dat eigen terrein ook direct je eigen tuin is, kan het zomaar zijn dat er veel bladeren van de bomen op je auto belanden. Het is dan wellicht een beter idee om een carport te plaatsen. Deze kun je zonder vergunning plaatsen en je hebt er jarenlang plezier van. Maar welke carport kies je?

Maak een keuze uit de verschillende carports

Je kunt kiezen uit veel verschillende carports. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in verschillende kleuren en met verschillende daken. Soms kan het heel fijn zijn om een dicht dak op de carport te hebben, bij andere gelegenheden kan het juist fijn zijn om een lichtdoorlatend dak te hebben. Wat je ook kiest, het is belangrijk dat je auto er goed onder past. Heb je de ruimte? Kies dan voor een ruime carport. Je kunt er dan ook de minicontainers onder kwijt.

Nog een manier om je wooncomfort te vergroten

Heb je een veranda aan je huis gebouwd? Dan zul je, zeker in de afgelopen zomer, gemerkt hebben dat je daar heerlijk kunt vertoeven. Maar wat nu als het weer het laat afweten? Als je lekker in de veranda wilt zitten, maar de wind net naar binnen staat en de regen naar binnen komt waaien? Dan zit er maar één ding op: je veranda ombouwen naar een tuinkamer. Dit doe je door een goede schuifpui te plaatsen. De schuifpuien van tegenwoordig zijn oersterk en erg handig in gebruik. Door een schuifpui te plaatsen blijf je zicht houden op de tuin, maar ervaar je geen ongemakken meer door het weer. Is het een prachtige dag? Dan kun je de schuifpui gemakkelijk helemaal openen en zo, onder de overkapping, genieten van het (najaars-)zonnetje.