...

Vind de beste deals tijdens Black Friday

Vind de beste deals tijdens Black Friday

Vind de beste deals tijdens Black Friday

Elk jaar zijn er veel solden beschikbaar tijdens en rondom Black Friday en dit wordt alleen maar meer. Maar hoe zorg je dat je de beste deals op tijd vindt voordat ze aan je voorbij glippen? Dat vertel ik je in onderstaand artikel.

Black Friday wordt een hele week

Toen Black Friday net vanuit Amerika naar België kwam, ging het vooral nog om die ene vrijdag. Dit is elk jaar de vrijdag na de dag dat Thanksgiving in de Verenigde Staten gevierd wordt. De afgelopen jaren zien we steeds vaker dat de solden eerder beginnen. Soms al een week voordat Black Friday is. Vaak lopen deze deals door tot en met Cyber Monday, de maandag die helemaal in teken staat van online shoppen. Wanneer je dus wacht tot de vrijdag loop je het risico dat je goede kortingen misloopt. Dat willen we natuurlijk koste wat kost vermijden.

Hoe vind je de beste deals?

Er zijn speciale websites te vinden die voor jou alle Black Friday deals verzamelen. Zo is er de website Blackfriday-deals. Daar vind je een handig overzicht van alle geldige deals. Ook kan je kijken of jouw favoriete winkel meedoet aan Black Friday en zo alle solden van die winkel bekijken. Door deze website goed in de gaten te houden rondom Black Friday mis jij geen enkele deal. Ook is het erg handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan krijg je de beste deals als eerste binnen via jouw e-mail. Zet alvast de week van Black Friday in je agenda: zo voorkom je dat je het vergeet. Wanneer je deze tips in je achterhoofd houdt weet je zeker dat je kunt gaan profiteren van hoge kortingen.

Welke producten kan je dit jaar verwachten?

Je vraagt je wellicht af welke producten er allemaal met hoge kortingen verkrijgbaar zullen zijn tijdens Black Friday. Ik kan je vertellen: dat zijn er erg veel. Wanneer je in de aankomende maanden een duur product wil aanschaffen, kan het misschien de moeite waard zijn om te wachten tot november. De verwachtingen zijn dat er dit jaar veel elektronica solden zullen zijn. Vooral de populaire winkel Vanden Borre zal veel deals van onder anderen telefoons, laptops en televisies beschikbaar hebben.

Verder zal er ook veel korting op kleding zijn. In deze categorie vind je onder anderen de winkels Zalando, ZEB en America Today. Dit zijn niet de enige categorieën tijdens Black Friday. Elk jaar zijn er ook veel deals te vinden op Games, schoonheid producten en woonartikelen. Genoeg redenen om jouw aankopen uit te stellen tot Black Friday dus.

Foto door Max Fischer via Pexels