...

3 praktische tips voor het kopen van heren t-shirts

heren t-shirts

3 praktische tips voor het kopen van heren t-shirts

Als het weer warmer begint te worden dan wil je natuurlijk ook kleding aantrekken die lekker luchtig is en niet te warm is. Daar zijn t-shirts de uitstekende oplossing voor. Met de korte mouwen ben jij verzekerd van een frisse zomerse outfit. Nu is er natuurlijk een super breed assortiment aan luxe heren t-shirts te vinden dus hier zijn wat tips voor het kopen en stijlen van heren t-shirts.

Tip 1: het model

T-shirts komen in allerlei soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld shirts die wat korter vallen of die juist wat langer zijn. Je kan kiezen voor een t-shirt dat strak zit of misschien vind je het juist lekkerder zitten als je t-shirts wat losser vallen. Heb je veel in de sportschool gestaan en goed gespierde boven armen? Dan wil je die natuurlijk wel showen aan de wereld. Kies dan voor een t-shirt met wat kortere mouwen, zo kan iedereen jouw harde werk zien. Ben je juist niet zo van het showen? Dan is het dus wel fijner om voor een wat ruimer zittend shirt te gaan. Je kan een stuk van het onderste deel van je shirt in je broekrand stoppen voor een nonchalante look.

Tip 2: kleur of print?

Naast dat er veel keuze is in het model van de t-shirts is er een nog oneindig veel groter assortiment aan prints en kleuren. Kies je voor de bekende strepen of ga je voor wat avontuurlijkere prints zoals van bijvoorbeeld je favoriete band of film? Voor een date of lunch afspraak is het leuk om voor een t-shirt te gaan in bijvoorbeeld een effen kleur die past bij de broek. Dit geeft een nette uitstraling met een casual randje. Ga je een avondje stappen dan is het leuker om je wat meer uit te leven met je t-shirts. Een hippe print van een quote of mooie foto is daar heel leuk voor.

Tip 3: casual of chique?

Een belangrijke factor voor het kiezen van een t-shirt is wanneer je van plan bent deze te gaan dragen. Heb je ze nodig voor bijvoorbeeld werk dan kan je beter voor effen shirts gaan zonder prints in rustige kleuren. Wil je shirts voor het uitgaan en vrije tijd kopen dan kan je natuurlijk helemaal naar smaak kopen wat je wilt zoals bijvoorbeeld shirts met prints en wat gekkere kleuren. In de webshop van Gentiluomo vind je nette heren kleding voor een stijlvolle en hippe outfit.