...

Guy Swinnen en Barbara Dex deze week op Parkies

Guy Swinnen begint aan zijn eerste Parkies in De Haan

Guy Swinnen en Barbara Dex beginnen deze week aan hun Parkies-concerten. Na de voorbije 2 succesvolle weken van de Parkies-concerten, is het komende week uitkijken naar de eerste concerten van Guy Swinnen en Barbara Dex. Dinsdagavond zakt Guy Swinnen met zijn muzikanten af ​​naar La Potinière in De Haan. Na zijn succesvolle mini-kofferbackconcerten is de bekendste Diestenaar en lead zanger van The Scabs (“Hard Times”, “Nothing On My Radio”).

Guy Swinnen

Een heerlijk potje Funk en Soul

Guy is helemaal klaar voor opnieuw enkele onvergetelijke doortochten op ‘het grootste kleinste parkies’-podium. Dat geldt ook voor Barbara Dex, de Kempense die ondertussen al meer dan 25 jaar meedraait in het vak. Op de Parkies laat Barbara zich begeleiden door de twee broers en Frank en Didier Deruytter, respectievelijk op saxofoon en piano. Dat zorgt voor een heerlijk potje Funk en Soul van de bovenste plank: het ene moment sta je met Barbara mee te springen, het andere pink je misschien een traantje weg van ontroering.

Guy Swinnen en Barbara Dex deze week op Parkies - Barbara Dex

Sandra Kim maandagavond in Knokke-Heist

Hoe dan ook worden het bijzondere avonden, waarbij de sympathieke, stemkrachtige Barbara dit keer uitpakt met een heerlijk assortiment van herkenbare meezingers. Woensdagavond speelt Barbara Dex in Park De Craene. Wie Sandra Kim met haar muzikanten aan het werk wil zien, kan maandagavond terecht in Knokke-Heist (CC Scharpoord), woensdagavond in Deinze (Kaandelpark) en donderdagavond in Middelkerke (Normandpark). In Deinze is his optreden van Sandra Kim uitverkocht.

Guy Swinnen en Barbara Dex deze week op Parkies - Logo Parkies 2021

Tickets voor de Parkies-concerten kosten 4.5 euro per person, inclusief reservering van 2.7 euros. Gezien de beperkte capaciteit zijn prereservaties verplicht. Meer informatie vind je op www.parkies.be