...

Jeffrey Heesen & Brace met Kadootje

Jeffrey Heesen & Brace en hun muzikale ‘Kadootje’

Jeffrey Heesen & Brace met bijna 3 miljoen YouTube-views en ruim 8,2 miljoen Spotify-streams, is de debuutsingle ‘Van mij alleen’ van Jeffrey Heesen en Brace vorig jaar een absolute voltreffer. De oorwurm heeft het bijzonder goed gedaan in Nederland, maar ook in Vlaanderen vond het vlotjes z’n weg naar radiostations, op televisie en in de streams. Voor de talrijke fans van dit olijke duo is er nu goed nieuws want met ‘Kadootje’ zijn ze helemaal terug. “We zijn terug, dus die handen in de lucht. Even weggeweest, we zijn op het feest. Ja we zijn terug”, zingen ze letterlijk en dat zie je ook als je naar de videoclip van hun nieuwste meezinger kijkt.

Jeffrey

Warmte en vooral heel veel gezelligheid

“Heesje en Breesje staat nu éenmaal voor een Feestje”, zegt het duo lachend. “Het doet goed om te zien hoe mensen bij elkaar komen en hoe we langzaam maar zeker weer gezellig kunnen en mogen Feesten met z’n allen. Zeker de warmte van het publiek , afkomstig van een dansende massa die enthousiast meezingt en geniet, van de tropische sfeer die we volop delen met onze nieuwe single hebben we Keihard gemist. Het is bijna letterlijk een muzikaal ‘Kadootje’ dat we uitpakken. Een geschenkje voor iedereen die na deze bijzondere tijden nood heeft aan warmte en vooral heel veel gezelligheid. Thuis, met vrienden, dat maakt niet uit in de kroeg of elders. 

Een nieuwe zomerhit

Als wij met elkaar in de studio zitten, dan ontstaat er bijzondere chemie en een onbezonnen gezelligheid (lacht) die heel wat mooie dingen voortbrengt”, klinkt het bij het duo dat met ‘Kadootje’ alweer een stevige optie neemt op een nieuwe zomerhit. “Laten we vooral onthouden dat het de hoogste tijd is om het leven te vieren. Wedden dat je al gelukkig wordt wanneer je nog maar kijkt en luistert naar het nieuwste ‘Kadootje’ van Heesje en Breesje. Opgelet, want één luister- of kijkbeurt is voldoende om het liedje een ganse dag mee te zingen, inclusief de prettige feestgarantie die gevoelsmatig onmiddellijk overheerst.