...

Blaas je relatie nieuw leven in: 5 tips

Blaas je relatie nieuw leven in 5 tips

Blaas je relatie nieuw leven in: 5 tips

Na ruim 1,5 jaar op elkaars lip leven, opgesloten in huis, kan het zomaar zijn dat jullie op elkaar zijn uitgekeken. Irritaties bouwen zich op en je hebt elkaar op een gegeven moment nog maar weinig te vertellen. Je maakt immers niets mee. Alle series zijn gekeken, het huis is verbouwd en nu… zit je naast elkaar op de bank. Dat moet beter kunnen!

5 tips om je relatie nieuw leven in te blazen.

Ga er samen op uit

Bezoek weer eens een museum, een dierentuin of gewoon een terras. Ga lekker shoppen of pak de fiets en leg een mooie fietsroute af. Meld je samen aan voor dansles of volg samen een talencursus. Ga fijn naar het strand of juist naar het binnenland. Verandering van omgeving is altijd goed. En samen een andere omgeving ontdekken is nog veel beter!

Ga er alleen op uit

Het klinkt een beetje vreemd om er alleen op uit te gaan om je relatie nieuw leven in te blazen. Maar hoe leuk is het om weer met je vrienden of vriendinnen op stap te gaan en daarna alle details aan je partner te vertellen? Of maak in je eentje een fijne wandeling om je hoofd leeg te maken en alle ergernissen van je af te schudden.

Maak het wat spannender in de slaapkamer

Na zoveel tijd samen, ken je elkaar natuurlijk van haver tot gort. Maar wat nu als je wat nieuwe items meeneemt de slaapkamer in? Mooie lingerie voor hem en haar, bijvoorbeeld. Maar je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan: schaf een strap on of dildos aan. Natuurlijk is dit alleen een aanrader voor als jullie allebei in zijn voor wat meer avontuur.

Kijk een filmfavoriet van de ander

Misschien voel je je niet direct aangetrokken tot het favoriete filmgenre van je partner. Maar wat nu als je je daar eens voor openstelt? Kijk eens een horrorfilm als je partner daar gek op is. Je kunt je dan ook altijd nog verschuilen in de armen van je partner!

Begin een moestuin

Hoe heerlijk is het om zelf je groenten en fruit te kunnen telen? Het is niet alleen beter voor je financiën, het is ook nog eens een bezigheid waar je heerlijk zen van wordt. Graaf, spit en zaai. Plant, oogst en kook met de verse ingrediënten uit je eigen tuin. En: samen door weer en wind in de moestuin aan de gang, schept absoluut een band!