...

Hunter Falls met nieuwe zomersingle Fame

Hunter Falls had het druk

Hunter Falls mikt op het universum met nieuwe zomersingle ‘Fame’. Ondanks de lockdown had Hunter Falls het druk. Overdag heeft hij een fulltime baan waar hij het geluk heeft flexibele werktijden te hebben. Als gevolg hiervan is de getalenteerde songwriter meestal vanaf 18.00 uur in de studio te vinden om muziek te schrijven. Hij is vaak rond 4 uur ’s ochtends klaar en gaat pas de volgende dag naar bed om daarna weer aan het werk te gaan. “Een heel hectisch leven”, zegt Hunter Falls.

Hunter Falls met nieuwe zomersingle Fame - Hoes Hunter Falls Fame

In “Fame” zing ik over roem als artiest

“Voordat Covid-19 kwam, zag ik mijn vriendin ongeveer 2 uur per dag. In het begin is dat allemaal geen probleem, maar na een  jaar werd het soms zeer zwaar en ontstonden er frustraties. Zij is ook muzikante, dus gelukkig kan ik op veel begrip rekenen. Zij begrijpt als geen ander hoe hard ik moet werken om mijn doelen te bereiken. In mijn nieuwe single “Fame” zing ik over roem als artiest. Iets wat ik zou willen proberen (lacht). ”

Hunter Falls zijn vriendin reist mee

“Als kind zong ik waar en wanneer ik maar kon, vooral voor het publiek. Wat een zalig gevoel om voor je werk te worden toegejuicht. Mensen die mijn muziek waarderen, hebben het beste gevoel. Soms moeten we veel opgeven en daar gaat dit nummer over. Ik zie het leven als een trein. Bij elk station stappen mensen uit die je moet je loslaten, maar ook nieuwe passagiers die met mij meereizen. Mijn vriendin houdt zielsveel van me en zal me altijd steunen, wat er ook gebeurt, gelukkig reist ze nog steeds met me mee ”, zegt Hunter Falls met een glimlach.

Hunter Falls verlangt naar interactie met publiek

“Het nieuws dat er binnenkort weer festivals en optredens komen, was een verademing. Als muziekliefhebber kan ik over het algemeen zeggen dat we het echt nodig hadden. Ga terug naar de mensen en geniet geweldig van de show! Het lijkt mij dat een te lange lockdown ons brutaler jegens elkaar heeft gemaakt. Ik wil echt in mijn eerste show veel interactie met het publiek. Het wordt één groot feest, hoewel ik denk dat het ook belangrijk is om na te denken over hoe blij we kunnen zijn dat zoiets “normaal” kan doorgaan. We missen alleen iets als het weg is, en dat geldt voor vrijwel alles in het leven ”, zegt Hunter Falls.

Hunter Falls wil de lat zo hoog mogelijk leggen

Sommige mensen werken graag van 9.00 uur tot 17.00 uur, anderen willen de wereld veroveren. Maar Hunter Falls niet, hij mikt iets hoger. “Ik wil het universum veroveren”, zegt hij met volledige overtuiging en vertrouwen. “Ik wil bovenop de berg staan ​​en in dezelfde competitie worden geroepen als Elvis Presley, Prince en Whitney Houston. Het zijn legendarische artiesten. Ik vergelijk mijn eigen talent niet met hun talent, want ik weet dat de weg nog lang is. Maar dit is het ultieme doel dat ik mezelf heb gesteld. Ik vind dat je de lat zo hoog mogelijk moet leggen.

Hunter falls leeft met muziek

Ik wil dit doel bereiken door mijn ziel in mijn muziek te steken. Door muziek te introduceren die mensen herkennen en die emoties oproept. Het gaat niet om mij als artiest, maar om de gevoelens die mijn muziek oproept, gevoelens die anderen niet kunnen vinden om zichzelf uit te drukken. Elke 2 maanden komt er een nieuw album uit. Volgens Hunter is dit een zeer bewuste strategie waarbij hij relevant blijft en zijn emoties kan blijven sturen. Hunter Falls leeft met muziek en heeft veel te vertellen, daarom brengt de artiest ongeveer 6 singles per jaar uit. “Ik denk dat ik elke twee maanden jarig ben”, vat Hunter Falls knipogend samen.