...

Hunter Falls pakt uit met nieuwe single Ain’t No Love

Hunter Falls pakt uit met nieuwe single Ain’t No Love

Ain’t No Love nieuwe single van Hunter Falls. De Leuvense zanger en componist van Koerdische afkomst, kondigde deze week enthousiast aan dat hij op 19 maart 2021 een nieuwe single uitbracht. De nieuwe single heet “Ain’t No Love”, en het is een nummer over het gevoel dat je hebt als je iemand met wie je een relatie hebt niet vertrouwt. Hunter zegt: “Iedereen vindt dat we ons leven moeten kunnen toevertrouwen aan iemand die we vertrouwen, maar kunnen ze net niet vertrouwen.

Hoes Hunter Falls Ain’t No Love

Hunter Falls gebruikt multiculturele methoden

” Dit is een liefdeslied met een gebroken hart. Omdat mensen over de hele wereld hard werken om een ​​gezonde en vertrouwensvolle relatie met hun partners op te bouwen, zal het een interactie aangaan met luisteraars over de hele wereld. Hunter Falls is synoniem geworden met het gebruik van multiculturele methoden in zijn muziekwerken, waardoor hij de grenzen van traditionele genres kan doorbreken. een naadloos verhaal

Een naadloos verhaal

De muziek van Hunter transformeert zijn levendige herinneringen in een naadloos verhaal van begin tot eind, en zijn muziek weerspiegelt rechtstreeks zijn gedachten en hart. Hunter zegt zelf: “Muziek zit in mijn hart en zal er altijd zijn.” Ik hoop dat ‘geen liefde’ mensen over de hele wereld zal inspireren om erop uit te gaan en de liefde te zoeken die ze verdienen, omdat we allemaal echte, gezonde liefde verdienen… “Check zeker ook Hunter Falls zijn veelgeprezen singles ‘Alone’, ‘Feeling Good’ en ‘Starshine’.

‘Ain’t No Love’, de nieuwe single van Hunter Falls, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.