...

2021: het jaar van de vernieuwing

2021: het jaar van de vernieuwingNa een moeizaam jaar is het tijd voor iets nieuws! Laat jezelf volledig gaan, je hebt het verdiend. Verwen jezelf met lekker eten, een schoonheidsbehandeling of eender wat jij graag hebt.

Wat je ook altijd kan doen is gaan voor een nieuwe look. Niet je eigen look, maar de look van je gezellige stekje waar je elke dag in vertoeft. Af en toe moet dat ook eens gebeuren.

Interieur trend van het jaar

Maak impact op jezelf of gasten met een centraal pronkstuk in je interieur. Het is de eyecatcher van je huis of appartement. De kern waar je interieur omheen draait. Het moet de mensen hun monden doen openvallen en hen laten watertanden.

Oké nee dat is lichtjes overdreven. En dat is ook niet de mindset die je moet hebben bij het inrichten van je interieur. De enige persoon die telt, ben jij. Jij moet het leuk en gezellig vinden want jij moet er in leven. Wat andere mensen denken van je interieur is niet van belang.

Gebrek aan inspiratie?

Wij snappen je volledig. Er zijn zoveel mogelijkheden om je interieur in te richten dat je er haast geen inspiratie door krijgt. De term FOMO (fear of missing out) is hier wel echt van toepassing op.

De woondecoratie mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Waar begin je zelfs met zoeken? Een leuke tip is om te starten op sociale media. Er zijn gigantisch veel influencers die je inspiratie kunnen geven op vlak van de richting van je interieur.

Maar let wel op je dat je er niet verslaafd aan geraakt. Eens je bent begonnen met het bekijken van interieurs via sociale media ben je niet meer te stoppen. Het doet je dromen, wat uiteindelijk ook heel mooi is.

Droom tijdens je werk

Het dromen mag niet stoppen wanneer je aan het werken bent. Hoe blijf je nu het beste verder dromen? Door je bureau in te richten met leuke en hippe bureau accessoires. Laat je volledig gaan! Tot slot spendeer je toch een aanzienlijke tijd aan je bureau. Dus waarom zou je het niet leuk inrichten?

De moraal van het verhaal is dat je nooit mag stoppen met jezelf te verwennen en te dromen. Een heel goede manier hiervoor is om je af en toe eens iets nieuws te gunnen in de vorm van leuke accessoires voor je interieur of die droominterieur foto’s te blijven saven op social media.