...

Gino Graus hoopt de Vlaamse harten te veroveren

Gino verbaast zijn fans

Gino Graus een Nederlander hoopt met “ik zing voor jou een lied” Vlaanderen en de Vlaamse harten te veroveren. Gino Graus bracht op 1 april zijn nieuwe single “ik zing voor jou een lied” uit in Nederland. Met de release van de single, en na het grote succes van “Dolores”, zijn de fans weer verbaasd. De Nederlandse zanger uit “Hertogenbosch” hoopt nu het Vlaamse publiek te veroveren met “ik zing voor jou een lied”.

Gino Graus

Gino blijft groeien als artiest

Met deze single begint hij een nieuwe periode. Om zijn carrière verder uit te bouwen, tekende hij een platencontract bij NRGY Music. Hij zegt: “Ik ben erg blij dat het aantal mensen met wie ik jarenlang heb gewerkt, blijft groeien, en nu ook het NRGY-muziekteam omvat. Daardoor kan ik blijven groeien als artiest.” Veel grote artiesten hebben hun weg in NRGY-muziek, waaronder René Froger, Gerard Joling en Frans Bauer.

Gino speelt 10 verschillende rollen in de clip

Hij vindt het ook geweldig om meerdere rollen in de videoclip te spelen, wat ook blijkt uit de clip “Ik zing voor jou een lied”, waar hij maar liefst 10 verschillende rollen op interessante manieren speelde. “Ik vind het heel leuk om verschillende rollen te spelen. In mijn videoclip ‘Dolores’ speelde ik een vrouw en een man. Rechts van mij ben ik helemaal een vrouw, in bijpassende kleding, en tegelijkertijd kan je me links ook zien “als een man in een hemdje en een mooie broek “, zegt hij met een glimlach.

‘Ik zing voor jou een lied’, de nieuwe single van Gino Graus, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.