...

Danique ontdekte haar schrijftalent door nieuwe single

Danique vindt onafhankelijkheid en kracht

Danique ontdekte haar schrijftalent door nieuwe single ‘Te laat’. Na “Centraal station” en “Verder” is “Te Laat” de derde single van zangeres en songwriter Danique, die ze ook in Nederland promoot. “Te Laat” is een heel persoonlijk stuk waarin je ineens beseft dat je in een ongezonde relatie zit waarin je teveel van anderen hebt geaccepteerd en jezelf bent kwijtgeraakt. Je vindt jezelf weer en als je de relatie beëindigt, wil de ander je niet kwijtraken. Uiteindelijk kies je voor onafhankelijkheid, krijg je kracht en weet je het zeker: het is TE LAAT. Deze track wordt uitgebracht door het Lieve Jongens label en bevat wederom een ​​krachtige videoclip.

Danique

Danique kiest voor een gevoelig nummer

Danique richtte haar aandacht op Snelle. Ze stuurde hem een ​​zelfgeschreven nummer via Instagram, wat uiteindelijk resulteerde in een platencontract. Danique’s nieuwste single “Te Laat” staat haar dicht bij: “Dit nummer laat me ontdekken hoe waardevol schrijven voor mij kan zijn. Dit nummer betekent veel voor mij omdat ik mijn gevoel erin heb kunnen leggen en het hoofdstuk ermee heb kunnen afsluiten. Wat nog specialer is, is dat dit nummer belangrijke mensen in de muziekindustrie in mij deed geloven en voor mij geweldige kansen creëerde!​ De single “Te Laat” is een voortzetting van haar eerder uitgebrachte single “Verder” en haar debuut-EP “Ik Weet Dat Je Dit Luistert”, die het gelijknamige nummer met artiest # 1 Bizzey bevat.

Danique zou graag optreden in Paradiso

De EP is een verzameling zelfgeschreven en autobiografische nummers waarin pop en R&B worden gecombineerd. Liedjes met goede vibraties beschrijven de gebeurtenissen in haar leven op een zachte en schone manier die voor veel mensen herkenbaar is. De EP bevat ook het eerder uitgebrachte nummer “Centraal Station”. Met “Te Laat” presenteert Danique weer een sterke single met een even gevoelige videoclip. Danique is een van de opkomende artiesten in de Nederlandse muziekwereld. In een interview met Hitkrant sprak ze openlijk over haar dromen: “Ik heb er meerdere, maar ik heb niet echt doelen die ik over vijf jaar zou moeten bereiken. Ik denk dat het geweldig zou zijn om een ​​concert te mogen geven in Paradiso!

De nieuwe single ‘Te laat’ van Danique is digitaal beschikbaar.