...

Danique beschrijft haar gestrande liefde met de single

Danique beschrijft haar gestrande liefde met haar single “Verder”. Na “Centraal Station” laat de veelbelovende zangeres Danique haar opnieuw opmerken met de nieuwe single “Verder”, die haar hart diep ontroerd. “Dit is een privénummer over liefde, en waar je nog steeds om geeft. De single beschrijft hoe een breuk beter voelt voor beide partijen. Ze schreef het nummer samen met Jochem Fluitssma en Anthony Dircson.

Danique beschrijft haar gestrande liefde

Danique is enthousiast over “Verder”

Het is inspirerend om met deze muzikanten samen te werken! Het klikte dadelijk. Dit is een van de coolste sessies in mijn geschiedenis. “Danique is enthousiast over haar nieuwe single.” Verder “is het nummer uit haar eerste eerste EP” Ik weet dat jij dit luistert Op de debuut Ep kan je het gelijknamige nummer vinden met Bizzey. deze EP bevat een verzameling zelfgeschreven, autobiografische nummers , en het is een mix geworden  van pop en R&B. Leuke nummers en gevoelige nummers verschijnen afwisselend. Dit is een fragiele en pure manier om gebeurtenissen in het leven van deze veelbelovende artiest te beschrijven. De EP bevat “Hoe het toen was” en “Centraal Station”, haar eerste single die eind vorig jaar in Vlaanderen werd uitgebracht.

Danique is een puur, echt persoon

Danique’s muziekverhaal begon pas echt toen ze een demo naar Snelle (“Reunie”) stuurde. Hij was meteen enthousiast en legde contact. Danique liet deze kans niet liggen en wist tijdens het optreden van Snelle naar de backstage te gaan om een ​​afspraak met hem te maken. Dit leidde al snel tot de ondertekening van een overeenkomst met het label Lieve jongens. Snelle: “Deze dame is een puur, echt persoon met een groot potentieel. Haar autobiografische schrijfstijl heeft me veel van mezelf doen beseffen. Haar talent en haar inspanningen om hard te werken voor haar eigen succes. En dan hebben we het nog niet gehad over haar mooie stem. Dit alles zorgt ervoor dat ik ze wil helpen door onze kennis en ons netwerk te gebruiken en haar een podium te geven. ”

Verder’ van Danique verscheen op Lieve Jongens en is vanaf nu overal digitaal beschikbaar