...

Miss Montreal gaat nu voor Alles

Miss Montreal laat opnieuw van zich horen met ‘Alles’

Miss Montreal nu voor voor ‘Alles!’ Na “Door De Wind” wil Miss Montreal nu “Alles!”. “Suzan en Freek” waren co-auteur. “Ik vind het zo gek dat Suzan echt piano speelt!” In Nederland is ze al jaren een constante waarde, maar ook in Vlaanderen bereiken Miss Montreal-liedjes langzamerhand de media en het publiek. Vorig jaar nam Sanne Hans deel aan het liedprogramma “Beste Zangers” wat haar carrière in een stroomversnelling bracht. Haar versie van de klassieker “Door de wind” van Ingeborg en Stef Bos werd een grote hit in Nederland.

Miss Montreal

Miss Montreal werkte samen met Arno Krabman en vrienden Suzanne en Freek

Maandenlang stond ze in de top tien van meest gespeelde en gestreamde artiesten. In Nederland werd de single goud en overschreed ondertussen de grens van 20 miljoen streams. Na haar Engelstalige kerstsingle “Angels In The Sky” is het tijd voor Miss Montreal om haar Nederlandstalige carrière op te pakken met een nieuwe single. “Ik schreef” Alles “met Leon Palmen (tekstschrijver), Arno Krabman ( producer van o.a. Snelle) en mijn vrienden Suzan en Freek”, begint Miss Montreal het gesprek. “Het zijn ontzettend praktische en getalenteerde mensen die net als ik uit Oost-Nederland komen.

Suzanne zocht op de piano een bijpassende melodie

We kennen elkaar al heel lang! Suzan & Freek openden zelfs jaren geleden het podium op mijn festival Bierpop. Na de “Beste Zangeres” dat we samen hebben meegemaakt, was er een enorme muzikale klik met de twee. Schrijven was heel natuurlijk, de ervaring delen onder het genot van een drankje terwijl Suzan op zoek was naar een bijpassende melodie zocht op de piano. Ik vond het zo gek dat Suzan ook uiteindelijk echt piano op de plaat speelde. Zo veel pret! Het resultaat is precies wat je van ons als individu verwacht; direct, eerlijk en hoopvol ”.

Miss Montreal wil zo snel mogelijk terug naar Vlaanderen

Dankzij “Alles” hebben we alvast een voorproefje van weer een nieuw Miss Montreal-werk. “Ik kan niet wachten om“ Alles ”aan het publiek te presenteren en, indien mogelijk, zou ik graag terugkeren naar Vlaanderen. Ik voel me daar zo welkom. De ontvangst was de laatste keer zo hartelijk dat ik bijna verplicht ben snel weer bij jullie terug te komen. Vooruitlopend op mijn komst wil ik ook graag mijn nieuwe single “Alles” met jullie delen, een nummer waar ik heel blij mee ben en dat perfect bij mijn repertoire past  . ”

 

Alles‘ van Miss Montreal verscheen op House of Entertainment / 8Ball Music en is nu digitaal beschikbaar.