...

Nieuwe kersthit ‘Angels In The Sky voor’ Miss Montreal

Nieuwe kersthit ‘Angels In The Sky voor’ Miss Montreal. Miss Montreal won de gouden medaille voor haar 8,6 miljoen “Gone with the Wind” songstream. Het werd meteen een van haar meest populaire liedjes in de Lage Landen. Zelfs haar klassieke versies van Ingeborg en Stef Bos maakten in ons land furore. “Vanaf nu is dit jouw liedje.” Stef Bos  feliciteerde onlangs Miss Montreal (Sanne Hans) nogmaals met haar succes. Dit nummer heeft een nieuwe betekenis aldus Stef Bos.

Kinderkoor

Met Kerstmis in aantocht, zal Miss Montreal een nieuw kerstnummer “Angels in the Sky” uitbrengen. Het zelfgeschreven “Christmas Alone” is in Nederland reeds een kerstklassieker geworden, en werd geïnspireerd door haar eerdere succesverhalen. Samen met andere kerstliedjes waar mensen hebben op gewacht. Tegenwoordig zingt Sanne in het Nederlands, dus het is leuk om haar in het Engels te horen zingen met een kerstliedje van “klokken luiden”. Het toegevoegde kinderkoor zorgt voor het perfecte kerstgevoel.

Miss Montreal

Voltreffer

Sinds ze meedeed aan de uitzending van “Beste Zangers” (de Nederlandse versie van onze liefde voor muziek), wordt 2020 een bijzonder jaar voor Miss Monteal. Niet alleen won ze met “By the wind” de gouden medaille, ook haar duet “Let Me” met Stef Bos werd een voltreffer. Met “Angels in the Sky” hebben we extra muzikale cadeautjes van haar gekregen, en daar kunnen we alleen maar heel blij mee zijn. Volgend jaar krijgt Miss Montreal nog meer nieuw werk en de zangeres hoopt binnenkort weer naar Vlaanderen te gaan.

De kerstsingle ‘Angels In The Sky’ van Miss Montreal verscheen bij House of Entertainment / 8Ball Music en is beschikbaar op alle digitale platformen.

Nieuwe kersthit ‘Angels In The Sky voor’ Miss Montreal - Logo House Of Entertainment