...

De sneakers maken de man

De sneakers maken de manSneakers hebben de fashion wereld compleet veroverd. Niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen zijn ze al enkele jaren razend populair. En dat is helemaal terecht vinden wij. Er zijn namelijk heel wat voordelen aan sneakers verbonden. Wij vertellen waarom ze zeker niet in jouw kast mogen ontbreken!

Populair met reden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om sneakers voor heren te combineren. Of je nu een jeans draagt of een geklede pantalon, alles is vandaag de dag combineerbaar. Door er een sneaker onder te zetten, kan je zelfs een subtiele stoere touch geven aan je zakelijke outfit. Daarnaast zijn ze enorm comfortabel en kan je er de hele dag op lopen zonder pijnlijke voeten te hebben. Sneakers zijn ook geschikt voor alle seizoenen en houden je voeten altijd warm en droog. Jong of oud, ze zijn voor alle leeftijden geschikt. Kies je meer voor sportieve witte sneakers, originele kleurrijke sneakers of designer sneakers?

Nieuwste trends

Ze zijn letterlijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je kan ze dragen op kantoor, om te gaan sporten, of wanneer je naar een feestje gaat. Mannen hebben dan ook vaak meerdere sneakers in hun kast liggen. Van de sportschoen heeft elke man er ongetwijfeld wel een paar. Maar de vernieuwende sneaker is een ander verhaal. Heel wat merken plaatsen de sneaker in een nieuw daglicht dankzij nieuwe conceptuele ontwerpen met eindeloze creativiteit en unieke thema’s. Daar zijn de Alexander McQueen sneakers een perfect voorbeeld van. Als één van de meest legendarische ontwerpers brengt hij naast high-end fashion en innovatieve statement schoenen ook erg draagbare en toch karaktervolle sneakers voor heren. Ook de duurzame trend is heel populair: kies bijvoorbeeld voor sneakers die van duurzame en natuurlijke materialen zijn gemaakt, zoals gecertificeerd leder. Ook merken met een fairtrade label of met een transparante productieketen zijn geliefd.

Statussymbool

Elke man kan er goed uitzien met een sneaker. Of het nu een klassiek paar is of de meest moderne die er op de markt zijn, ze hebben een veelzijdig, tijdloos en stijlvol karakter. Vele sneaker fans vinden zelfs dat het een bepaalde status geeft. Hoe exclusiever de sneakers, hoe beter. De juiste sneakers zorgen ervoor dat je eruit springt en maken je outfit af!

Wat denk jij? Kies jij voor de sportieve, klassieke of stoere sneaker? We zijn benieuwd!