...

The Gentlemen, een nieuw popduo met nieuwe single

The Gentlemen, een nieuw popduo

The Gentlemen, een nieuw popduo met nieuwe single ‘You Needed Me’. “Gentlemen” is een nieuwe populaire groep bestaande uit artiesten Jason Bradley en Chris Clark. “Dit idee is eigenlijk heel vreemd”, zei Jason Bradley. “We wonen in dezelfde stad Aalter, en hebben de afgelopen jaren veel werk verzet op hetzelfde podium, maar ieder ging zijn eigen weg. Ook al zijn we minder dan 5 kilometer van elkaar verwijderd, we ontmoeten elkaar zelden in Aalter. Jaren geleden was er een evenement in Aalter waar we met elkaar konden optreden, daar daagde het publiek ons uit om samen een duet te doen, en dat gebeurde toen heel spontaan.

The Gentlemen

The Gentlemen besloten om samen een duo te creëren

Na dit optreden werd een vriendschap geboren en groeide het idee uit tot een gezamenlijk duo. Toen we later een uitstapje naar de kerstmarkt in Aken organiseerden, zongen we daar ook een duo met onze fans. Omdat veel mensen stopten om naar ons duo te luisteren, werd de doorgang geblokkeerd door de menigte. Zelfs de veiligheid moest in actie treden om de weg terug vrij te maken. Vanaf die dag hebben we besloten om samen een duo te creëren en in duetten te blijven zingen ”, zegt Jason Bradley met een glimlach. Maar al snel ging het een beetje bergafwaarts vanwege Covid-19. Er stonden al veel boekingen op de agenda, maar die werden natuurlijk allemaal geannuleerd.

Uiteraard zetten The Gentlemen hun solocarrière voort

Maar we gaven niet op en besloten om veel nummers samen te schrijven en nu brengen we ze geleidelijk uit ”, vervolgt Chris Clark. “We beginnen opzettelijk met You Needed Me met de omslag van Anne Murray. De versie was in 1978 een grote hit. Wat ons betreft een ijzersterk nummer en meteen een goede inzending. Vooral de tekst heeft ons erg geraakt. Ook de video is compleet, waar we erg trots op zijn. Uiteraard zetten we onze solocarrière voort. “Gentlemen” is een concept dat is toegevoegd en we zullen zien hoe het zich ontwikkelt, besluit Jason Bradley.

The Gentlemen, een nieuw popduo

‘You Needed Me’, de nieuwe single van The Gentlemen, kan u nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.