...

Jason Bradley steekt Sirtaki-gevoelige Tura-hit ‘Helena’ in modern jasje

Jason Bradley steekt Sirtaki-gevoelige Tura-hit ‘Helena’ in modern jasje - Logo Buzzard 1

Nadat hij 2019 inzette met zijn nieuwe full cd ‘That’s Life’, een verzamelalbum met 21 grote hits van o.a. Piet Veerman, Engelbert Humperdinck, Ann Christy, Dean Martin, Michael Bublé, René Froger en André Hazes, neemt volbloed entertainer Jason Bradley voor zijn nieuwe single een hit van Will Tura onder handen. De ‘Keizer van het Vlaamse Lied’ scoorde in 1992 een stevige hit in Vlaanderen met het Sirtaki-gevoelige ‘Helena’ en dat wil Jason Bradley met zijn nieuwe, moderne versie van het nummer uiteraard graag dunnetjes overdoen.

De 41-jarige zanger uit Aalter, die erom bekendstaat een grote variatie aan muziek te kunnen brengen, van de mooiste Engelstalige crooners tot de grootste feestmuziek, heeft met zijn ‘Helena’ alleszins de ideale single klaar om het elk feestje op gang te brengen en de zalen en feesttenten in Vlaanderen in vuur en vlam te zetten!

Jason Bradley steekt Sirtaki-gevoelige Tura-hit ‘Helena’ in modern jasje - Hoes Jason Bradley Helena

“Het nummer ‘Helena’ is pure ambiance en entertainment, en dat zit me in het bloed. Op 18-jarige leeftijd trok ik naar het zonnige Mallorca om er als entertainer te werken in hotels. Ik leerde er alle kneepjes van het vak en trad er ook jarenlang op met een zeer succesvolle one man show, waarin ik nummers van o.a. Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin en Neil Diamond bracht. Ook in België sloeg dit aan en na enkele jaren keerde ik, door de steeds toenemende vraag naar optredens in België, terug naar hier. Ik bracht ook al met succes meerdere Nederlandstalige nummers en albums uit, maar ik denk dat ‘Helena’ wel eens mijn grootste hit zou kunnen worden…met veel dank aan Will Tura uiteraard”, voegt Jason er met de knipoog nog aan toe.

‘Helena’, de nieuwe single van Jason Bradley, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Jason Bradley steekt Sirtaki-gevoelige Tura-hit ‘Helena’ in modern jasje - Logo Buzzard 2