...

Theo Francken verbiedt safaripark in Lubbeek

Theo Francken verbiedt safaripark in Lubbeek

Theo Francken verbiedt safaripark en Jurassic park in Lubbeek

Brussel verbiedt dolfinaria

Brussel verbiedt dolfinaria – Naar aanleiding van een verbod op het houden van walvisachtigen en zeeroofdieren op haar grondgebied door de Brusselse regering krijgt Theo Francken het op zijn heupen en geeft een welgemeende reactie op zijn Facebookpagina. ( Verbod op dolfinaria in Brussel gaat in )

“In Brussel is er nooit een dolfinarium geweest, er zijn ook helemaal geen plannen om er een te zetten. Paarsgroen in Brussel verbiedt nu de dolfinaria die er niet zijn. Gewoon om diervriendelijk te lijken. Compleet absurd natuurlijk.

In Brussel worden wél elke dag honderden dieren onverdoofd geslacht. Daar raakt Paarsgroen echter niet aan want dat kost hen moslimstemmen. Belgisch Paarsgroen pakt vandaag uit met het stemrecht voor jongeren vanaf 16 jaar. Wel enkel voor de Europese verkiezingen en enkel als je je op voorhand inschrijft. Nog zo een halve verwezenlijking waar niemand op zit te wachten en die deze progressieve hobbyclub verkoopt als ik-weet-niet-wat. Intussen bloedt onze economie dood, sterven mensen van eenzaamheid en zitten we met een begrotingsgat van 30 miljard.

Idioten

Nemen die ons nu echt voor idioten? Ik verbied vanaf nu safariparken, dolfinaria en jurassic park in Lubbeek. Je kan niet vooruitziend genoeg zijn.
Theo”

Theo Francken verbiedt safaripark in Lubbeek