...

Theo Francken steeds populairder

Theo Francken verbiedt safaripark in Lubbeek

Theo Francken steeds populairder

Theo Francken krijgt heel veel steun van de Belgische bevolking voor wat betreft de asielcrisis. Dat is te merken op zijn facbookpagina, van begin januari tot nu zijn er meer dan 35000 volgers. Een groot deel van de volgers staan achter Theo Francken. De reacties op de facebookpagina liegen er niet om.

“Het zijn zware dagen, maar jullie steun doet me zoveel deugd en betekent de wereld voor me. We gingen vannacht over de kaap van de 35.000 volgers. Hiermee moet dit zowat de grootste fb-pagina van een Belgisch of Vlaams politicus zijn. Begin januari had ik nog maar amper 5.000 volgers. Het gaat hard.

Blijf me volgen, maak reclame, zeg het tegen vrienden en familie. In ruil bezorg ik jullie asiel- en migratienieuws heet van de naald en vooral ongefilterd (want het was me weer wat de laatste dagen, amai). Omdat inhoud, duiding en vakkennis er wél toe doen. En nu en dan een schouderklopje ook 😉

35.000x bedankt!!!

Warme groet en geniet met volle teugen van het weekend (ik ga dat ook doen;),
Theo” https://www.facebook.com/franckentheo/

Een paar reacties

– Volhouden, Theo ! Het Belgische volk kiest zijn vertegenwoordigers in Kamer en Senaat, niet de rechters. Maar toch een zelfreflectie : onze wetgeving heeft blijkbaar wel een serieus gat die de rechter en de advokaat gevonden hebben (en gebruiken !). Dringend actie om onze wetten aan te passen zodat dit niet meer kan gebeuren.

-Belgisch gemiddeld pensioen voor onze mensen die heel hun leven hard werkten, ongeveer 13000 euro/jaar. ASIELZOEKERSLOTTO via een gekke advocate ongeveer 1.460.000 euro/jaar. Hallo, moet er nog zand zijn? DUS VOLHOUDEN THEO, en als ze stokken in uw wielen blijven steken, rekenen we wel af in het STEMHOK;

-Mochten er maar meer politiekers zoals u zijn ! Ik ben een gewone werkende mama die zich niet echt bezig houdt met politiek maar wat wij nu allemaal horen en zien van politiekers , laat mij dagelijks met een gevoel zitten dat politiekers niet naar de gewone mens nog luisteren maar alleen hun eigen hachje willen redden. Wij willen gehoord worden, wij willen rechtvaardigheid en dus dank daarvoor want eindelijk is er iemand die spreekt voor zo velen onder ons!

-Enorm respect Theo,…onze steun heb je zeker eindelijk iemand die doet waar hij voor gekozen is en betaald wordt zijn werk ,… want er gaan weer koppen rollen geloof me,. er gaan er veel hun poepje open en toe. Jij bent Top !!!