...

Loyk laat nieuwe single 1999 op de wereld los

Loyk heeft het dit jaar erg druk

Loyk laat nieuwe single 1999 op de wereld los. Na het uitbrengen van verschillende succesvolle singles waaronder natuurlijk “Part of me”. heeft hij het dit jaar erg druk gehad. Alleen al daarom kun je zeggen dat de ontwikkeling van hem erg soepel verloopt. Onlangs behaalde hij zelfs de 100.000 streams wat toch iets wil zeggen. Maar nu is hij terug, met een gloednieuw ding, namelijk zijn single “1999”.

Loyk (Foto: Loyk)

Een jaar lang aan nummers gewerkt

Van zijn muziek kan gezegd worden dat het een mix is ​​van Justin Bieber en Post Malone, dus veelbelovend. Hij loste  enkele mooie melodieën waarop moeiteloos kan worden op gedanst. Met “1999” werd hij emotioneler en uitte hij zijn gevoelens met zeer persoonlijke liedjes. Samen met zijn producer Anders (Chibi ichigo, KID, Ian Thomas) die tegelijk ook als zijn manager fungeert, heeft hij een jaar lang aan een resem nummers gewerkt.

Over de single zelf zegt Loyk

“1999 is een heel persoonlijk verhaal over mijn moeder. Jarenlang heb ik altijd het gevoel gehad dat ik de relatie met haar niet kon beheersen. Ik hou van haar, zij houdt van mij, maar er gebeurde teveel tussen ons. Hierdoor ben ik in een soort cyclus terecht gekomen, waarin ik geen liefde toelaat voor en van haar.” “1999” is nog niet het laatste dat je dit jaar van Loyk gaat horen. Dit najaar komt hij met een gloednieuw album, waaraan hij en zijn team al een lange tijd aan werken.

Loyk laat nieuwe single 1999 op de wereld los