...

Kasteeldomein Groot-Bijgaarden opnieuw decor voor bloemenpracht

Kasteeldomein Groot-Bijgaarden

Kateeldomein Groot-Bijgaarden kan zich na een jaar afwezigheid opnieuw opmaken voor de inmiddels gekende Floraliën. Het is bijna een jaar geleden dat er van deze bloemententoonstelling werd afgezien omwille van covid19. Dit jaar is er beter nieuws want deze bloemenpracht mag opnieuw op het kasteeldomein schitteren. De Floraliën zullen doorgaan op het kasteeldomein van Groot-Bijgaarden en dat vanaf 03/04 tot 02/05/2021.

Kasteel domein Groot-Bijgaarden

Tientallen originele bedden vol lentebloemen

De bezoekers zullen opnieuw meer dan 1 miljoen tulpen, hyacinten en narcissen in alle kleuren ontdekken. Net als voorgaande jaren werden alle bollen geplant door een groep tuinmannen op het kasteeldomein. Deze meesters hebben tapijten van wilde bloemen gemaakt onder de eeuwenoude bomen, het hart van rode tulpen, verschillende regenboogkleurige labyrinten, pauwen en tientallen originele bedden vol lentebloemen.

Kasteeldomein Groot-Bijgaarden opnieuw decor voor bloemenpracht - IMG 0779

Volgens de preventieve maatregelen tegen corona

Dit is een kans om rododendrons en azalea’s te waarderen. Deze zijn afkomstig uit de Exbury Gardens (VK) van de familie Rothschild. Een bezoek aan deze bloemenpracht is een kans om binnen een beperkte tijd naar buiten te komen en vrij rond te lopen in een volledig veilige natuurlijke omgeving volgens de preventieve maatregelen tegen corona. Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur

Kasteeldomein Groot-Bijgaarden opnieuw decor voor bloemenpracht - IMG 0838

Info

Adres:

Kasteel van Groot-Bijgaarden

Isidoor Van Beverenstraat 5

1702 Groot-Bijgaarden