...

De beste Netflix-series van dit voorjaar

beste Netflix series dit voorjaarPhoto by Mollie Sivaram on Unsplash

De beste Netflix-series van dit voorjaar

De streamingdienst Netflix zit bomvol met toffe series. Zeker als je op zoek gaat naar je eerste serie op Netflix is de kans groot dat je bijna verdwaalt in het ruime aanbod. Maar heb je ondertussen al flink wat series van je watchlist kunnen strepen? Dan is het vaak zoeken naar de volgende leuke serie. Daarom hebben wij de beste Netflix-series van dit voorjaar op een rijtje gezet.

Tip: Krijg je te maken met een geografische beperking bij het kijken van Netflix? Dan kan je dit omzeilen met een VPN. Krijg altijd toegang tot Netflix met een VPN, ook bij geografische beperkingen.

Voorjaar 2021: Top 5 Netflix-series

1. Bridgerton

Bridgerton is een razend populaire serie van producent Shonda Rhimes dat exclusief op Netflix te zien is. Deze vrouwelijke producent was ook het meesterbrein achter How To Get Away With Murder, Grey’s Anatomy en Scandal. Allemaal legendarische series. Ook deze nieuwste serie is absoluut een aanrader. Bridgerton speelt zich af in een historisch drama dat zich afspeelt in London tijdens de 19e eeuw. Het nieuwste seizoen is overigens afgelopen december uitgekomen.

2. Sex Education

Het derde seizoen van Sex Education wordt verwacht in 2021. Dit maakt Sex Education een van de toppers op Netflix die je echt gezien moet worden. In het nieuwe seizoen krijgt Sex Education nieuwe castleden, waaronder Jemima Kirke en Jason Isaacs. De serie gaat over de seksuele ontwikkeling van tieners op een middelbare school in Groot-Brittannië. Zet de popcorn klaar en begin met de eerste aflevering van deze leuke serie.

3. La Casa de Papel

Deze Spaanse monsterhit is een van de meest verslavende series op Netflix. Alleen daarom moeten we deze serie al in deze lijst met must see Netflix-series zetten. La Case de Papel is een ontzettend spannende serie over een team criminelen die meesterlijke overvallen uitvoeren. Het eerste seizoen gaat over een overval op de Spaanse geldfabriek De Munt. Hou je van een thriller-serie? Dan is deze serie een must om te kijken.

4.  Peaky Blinders

De Peaky Blinders zijn een beruchte gangster familie. Deze serie op Netflix van BBC is ongekend populair. De Britse gangster familie staat onder leiding van Tommy Shelby. Alleen zijn ambitieuze en charismatische karakter is al een reden om aan deze serie te beginnen. Naar onze mening is dit een van de beste series op Netflix. Ook nog eens gebaseerd op een echte gang die tussen 1890-1930 Birmingham onveilig maakte. Tommy Shelby breidt tijdens de serie zijn imperium uit en belandt zelfs in de politiek.

5.  Lupin

De serie Lupin staat sinds 8 januari 2021 op Netflix en is razendpopulair. Het eerste seizoen bestaat uit twee delen, momenteel staat enkel het eerste deel bestaande uit 5 afleveringen online. Deze geweldige serie is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. Ofwel de gentleman-dief dat een personage is uit de verhalen van de Franse Schrijver Maurice Leblanc.