...

Bert Gabriëls met zijn 2de Eindejaarsconference

Bert Gabriëls met een studioversie van zijn 2de Eindejaarsconference.

Bert Gabriëls met een studioversie van zijn 2de Eindejaarsconference. Bert Gabriëls sluit het jaar af met een studioversie van zijn 2de Eindejaarsconference. Na een geslaagde livestream heeft stand-up comedian Bert Gabriëls ook een studioversie gemaakt van zijn 2de#Eindejaarsconference. Het iPad-publiek geniet in een lege zaal mee van een onversneden terugblik op het voorbije jaar. “Het was snel beslist dat we ook in dit bijzondere coronajaar zouden uitpakken met een eindejaarsconference, alleen over de manier, de vorm en inhoud hebben we gewacht tot het duidelijk werd dat een zaaloptreden met publiek niet meer mogelijk zou zijn. Op dat moment hebben we de knop omgedraaid en hebben we het format omgegooid in een studioversie. Tijdens een livestream hebben we wat dingen uitgeprobeerd, maar spelen zonder de reactie van het publiek is voor een stand-up comedian een grote uitdaging, geloof me”, zegt Bert Gabriëls lachend.

Bert Gabriëls eidejaarsconference 2

Coronamaatregelen – Bert Gabriëls

Naast de coronamaatregelen heeft Bert Gabriëls in zijn 2de #Eindejaarsconference aandacht voor de regeringsvorming, de Vivaldi-coalitie inclusief een meezingfilmpje, Koning Filip en Delphine Boël, het kampioenschap tegenwindfietsen, trouwfeesten in coronatijd, The Masked Singer en Wout van Aert. Bert Gabriëls krijgt in de studio dit jaar het gezelschap van comedian en factchecker Jeroen Verdick en van de zingende krant Johnny Trash. Deze laatste zal zeker en vast bekend in de oren klinken door zijn opgemerkte deelname aan Belgium got’s talent. “Maar het mag niet van mijn vriendin” herinnert iedereen zich nog wel uit het programma. Johnny Trash is ook niet voor te stellen zonder zijn gitaar en bijpassende cowboy hoed. Dus zeker een eindejaarsconference om naar uit te kijken één van de volgende dagen op radio of tv.

Een samenvatting van Bert Gabriëls zijn 2de #Eindejaarconference wordt op oudejaarsavond uitgezonden op Radio 1 (18u00) en op nieuwjaarsdag op de regionale televisie. De integrale versie is vanaf begin januari beschikbaar op Streamz.

Meer info vind je op www.bertgabriels.be