...

Feestzaal ’t Rietlaer streamt de DJ op Oudejaar

Feestzaal ’t Rietlaer streamt de DJ op Oudejaar in de woonkamer. De ‘Food Tasting Boxen’ die de Groep VDAL, eigenaar van Feestzalen ’t Rietlaer (Rillaar), The Dinner Company, Harte Troef (Aarschot) en Brasserie de Mixx (Herselt) aanbood met de feestdagen zijn een weergaloos succes. “Het is de eerste keer dat we met Kerst- en Oudejaarsavond een take out hebben georganiseerd en die is ontzettend in de smaak gevallen. De vraag naar afhaalgerechten werd door onze klanten regelmatig gesteld. Eerst hebben we de boot afgehouden gezien het enorm grote aanbod.

Gratis stream

Maar we hebben met het ganse team nagedacht over het aparte concept van ‘The Groep VDAL Food Tasting Boxen’. Die zijn een weergaloos succes. Naast het culinaire aspect en de duurzame box-verpakking zijn er nog de surprises en verrassingen. Eén daarvan is een DJ-set op Oudejaarsavond die we streamen vanuit een lege feestzaal. Samen met één van onze huis-dj’s, Kurt Frederickx, en het team van Theaterhuis Banann, brengen we de Oudejaarssfeer tot in de woonkamer. Tussen 23u00 en 00u20 tellen we samen af naar het nieuwe jaar, dankzij een gratis stream die we exclusief aanbieden aan de mensen die Kerst- en Oudejaarsavond vierden met onze boxen”. Dat zegt Sven Van der Auwera die samen met broer Glen en ouders Clement en Rita de drijvende krachten zijn achter de Groep VDAL. Foto’s genomen in Feestzaal ’t Rietlaer

Hele uitdaging voor Kurt Frederickx op oudjaarsavond

Dj Kurt Frederickx heeft er alvast erg veel zin in: “In het voorjaar, tijdens de eerste lockdown, stond ik op zaterdagavond in mijn living achter de draaitafels. Via Facebook en Instagram streamde ik Thuisparty’s, een beleving die bovenop mijn 25 jaar ervaring nu handig van pas komt. Het is fijn dat we op deze manier de kans krijgen om met een stream extra kleur te geven aan Oudejaarsavond. Binnen de beperkte set bouwen we op en spelen we muziek voor alle leeftijden. In eerste instantie gaan we de mensen entertainen en wie zin heeft, mag thuis coronaproof meedansen en aftellen naar het nieuwe jaar. We gaan er een echt feestje van maken.”

Kurt Frederickx (dj)
(Foto: Kurt Frederickx Feestzaal ’t Rietlaer)

Eerste take out

Alle ‘Food Tasting Boxen’ van de Groep VDAL zijn uitverkocht. In afwachting van de heropening van de horeca overweegt de groep nieuwe initiatieven richting het voorjaar. “Het voorbije jaar was een rampjaar dat we niet snel zullen vergeten. Het succes van onze eerste take out die we met de feestdagen organiseerden, is een lichtpuntje dat ontzettend deugd doet. Mensen willen terug gaan feesten en sinds de aankondiging van het vaccin, komen de boekingen voor onze feestzalen vlot binnen. Hoopvol kijken wij alvast uit naar het nieuwe jaar”, zegt Sven Van der Auwera namens de Groep VDAL.

Kurt Frederickx (dj) 1
(Foto: Kurt Frederickx Feestzaal ’t Rietlaer)