...

5 damesschoenen trends van deze winter (2020/21)

damesschoenen trends winter5 damesschoenen trends van deze winter (2020/21)

De eerste wintermaanden hebben we er inmiddels weer op zitten. Het is daarmee ook de hoogste tijd om eens de dames schoenentrends van deze winter te verzamelen. Ben jij benieuwd naar welke schoenen dit najaar en komend voorjaar helemaal hot zijn? Lees verder voor de nieuwste winterse schoenentrends!

1. Witte sneakers

Al jaren zijn witte sneakers een onmisbaar item in je kledingkast. Witte sneakers zijn erg minimalistisch, waardoor ze erg stijlvol zijn en eigenlijk onder elke outfit passen. Ook in de wintermaanden zijn witte sneakers ontzettend populair. Een wit paar schoenen geeft je winterse outfit een frisse uitstraling.

2. Western

Deze winter kunnen we niet om laarsjes met een western uiterlijk heen. Vooral de cowboylaars is ontzettend populair. Deze stoere modellen hebben een western uiterlijk en zijn verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, cognac en wit. Voor elke outfit is er wel een bijpassend paar schoenen te vinden. Met western schoenen maak je jouw outfit direct stoerder.

3. Plateau sneakers

Al enkele jaren merken we dat plateau sneakers steeds populairder worden. Deze winter lijkt het een ware trend te zijn om plateau sneakers te dragen. Deze sneakers zijn een echte eyecatcher en maken je outfit compleet.

4. Chelsea boots

Ga jij deze winter voor een stijlvolle outfit? Dan zijn chelsea boots een absolute aanrader. Neem bijvoorbeeld deze chelsea boots dames met een stijlvolle uitstraling. Dit model staat bekend als nauwsluitende enkellaarzen met een elastisch zijpaneel. Vaak hebben ze op de hak een lus of strook stof, hierdoor kan de gemakkelijk laars aangetrokken worden.

5. Loafers

Lang niet de warmste, maar misschien wel de meest stijlvolle trend van deze winter zijn loafers. Deze instappers zijn dit najaar erg populair. De verwachting is dat ze komend voorjaar nóg populairder gaan worden.