...

Party DJ Lucki Luc integreert Mariah Carey in Kerstmismedley

Party DJ Lucki Luc integreert Mariah Carey in Kerstmismedley. “Eens lekker boenken, dat doet deugd!.” Voor kerst bezorgt Limburgs Muziekfestival DJ Lucki Luc ons prachtige cadeau in de vorm van een dansende botsautoversie van Mariah Carey’s “All I Want for Christmas”. “Terwijl ik wachtte om weer aan het werk te gaan en het publiek te laten dansen, nam ik de tijd om te mixen. Ik vond dat het makkelijker moest worden om te dansen op het kerstgekweel. Ik kon niet kiezen en dus hebben we ‘All I Want For Christmas’ en ‘Felize Navidad’ in de muziekmixer gestoken. We hebben er daarna nog een harde beat aan toegevoegd om het af te werken.

DJ Lucki Luc
(Foto. Your Buzz)

Gezellig bewegen

Na ‘Beuk Die Ballen Uit De Boom’, de nieuwe SNOLLEBOLLEKES, zou je mijn remix perfect kunnen draaien zodat je nog wat langer in die heerlijke partysfeer blijft hangen. Ik zou zeggen, nu we dadelijk toch met z’n allen thuiszitten: zet die stoelen aan de kant en spring lekker mee op de stomende beat met het volume op 12. Je mag hem in jouw lijstje een paar keer na elkaar laten voorbijkomen, dan blijf je lekker bezig. Op die manier blijf je gezellig bewegen en het is ook nog eens goed voor je conditie en vetverbranding (lacht). Zalig toch!”

Kerstmix

Met deze heerlijke kerstremix van ‘All I Want For Christmas’ en ‘Feliz Navidad’ is Feest DJ Lucki Luc natuurlijk niet aan z’n proefstuk toe. In het verleden scoorde hij ook al met een dansbere versie van de Willy Sommers-klassieker ‘Als een leeuw in een kooi’. Als dj is hij één van de vaste Moose Bar-gezichten, resident in de Mac Queen én speelde hij ook al op Tomorrowland, Dance D-Vision, Hype-O-Dream en Kamping Kitsch. De allround party-dj wordt ook vaak gevraagd op schlager- en festivalavonden, Foute Party’s en Oktoberfeesten. Niet voor niets is hij nog steeds één van de meest geboekte ambiance dj’s.

DJ Lucki Luc

“Behalve een paar goede liveshows was dit een rustig jaar, maar Corona dwong me creatief te zijn. Ik merkte ook dat ik graag rustig en stil mix in de studio.  Maak je geen zorgen, er is geen tekort aan gekke ideeën. Ik vertel je niets, maar geef je de raad mij te volgen.”

Party DJ Lucki Luc integreert Mariah Carey in Kerstmismedley - Logo Buzzard