...

Bert Gabriëls streamt zijn 2de #Eindejaars

Bert Gabriëls zal aan het einde van het tweede seizoen dit jaar live uitzenden met als speciale gasten Jeroen Verdick en Johnny Trash! Of u nu alleen bent of met uw gezin, u kunt het afgelopen jaar lachen vanuit uw luie stoel. Dat kan op vrijdag 18 december, wanneer je de tweede #End of Year-conferentie live kunt bekijken door de talkshow-comedian Bert Gabriëls. Bert bracht een live studioversie van anderhalf uur mee vanuit Schelle en bespreekt de laatste evenementen van het afgelopen jaar. “Dit wordt heel bijzonder voor mij. We zullen online zijn zonder publiek, dus ik weet niet hoe mensen thuis zullen reageren. In de zomer heb ik een masker gebruikt om een aantal optredens te geven voor een beperkt publiek.

Bert Gabriëls

Geen verplaatsing

Op dat moment kon ik aan de beweging van de hoofden zien of de grap effectief was (lacht). Dat zal nu niet meer lukken, omdat ik het publiek niet zie. Samen met factcheckers Jeroen Verdick en troubadour Johnny Trash breng ik een nieuwsoverzicht van het afgelopen jaar, dat veel meer is dan corona. Het gaat om sport, politiek en amusement. De vorming van de regering en de coronamaatregelen. Virologen, prinses Delphine, de wolf, Sandra Kim, Wout Van Aert, blokkades, protesten en rellen. alles is goed om er een goeie grap over te maken. Het wordt echt interessant. Mensen hoeven zich deze keer niet te verplaatsen en tickets zijn onbeperkt. Waar je ook bent, je kunt het live meemaken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en spieren om te lachen. ”

Bert Gabriëls streamt zijn 2de #Eindejaars - Bert Gabriëls 4
(Foto: Johannes Vande Voorde)

De livestream van de 2de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls vindt plaats op vrijdag 18 december om 20u00. Tickets kosten 6 euro. De voorstelling duurt 1,5 uur en wordt eenmalig gestreamd. Info en reservatie, www.bertgabriels.be of https://www.24streamer.com/event/ba694f893cccb8cd48793f5890e57828

Bert Gabriëls stond in 2019 met zijn eerste Eindejaarsconference in de Zuiderkroon in Antwerpen.

Je kan Bert Gabriëls ook volgen op Facebook en Instagram.